Jesenné novinky QUIKSILVER

Záblesky slnka máme ešte každý deň, ale letné dni sú nenávratne preč. Do našich predajní zavítala jeseň v podobe nových kolekcií. Tie od Quiksilveru sú ale vždy najkrajšie! Spravili sme malý výber toho čo nás tento rok najviac v kolekcii upútalo.

 

Jesenné novinky QUIKSILVER foto 1

Prechodné bundy

Štýlové prechodné bundy sú v našich predajniach vždy hitom. Nielen kvôli dostupnej cene, ale najmä prepracovaným štýlovým dizajnom a príjemným materiálom. Bundy bez predného zapínania, s obliekaním cez hlavu sú trendom už nejaký čas. Model Tazawa s výrazným logom Quiksilver sadne skôr teenagerom, naproti tomu vodeodolný model 60/40 Coach pristane každej vekovej kategórii.

 

Jesenné novinky QUIKSILVER foto 2

Košele

Nám sa v kolekcii najviac páčia košele, tie má Quiksilver riadne vychytané a sú perfektným doplnkom k outfitu, najmä na dni, keď nie je ani zima, ale ani také teplo, aby sme mohli výjsť len tak v tričku.


Jesenné novinky QUIKSILVER foto 3

Zateplený model Tolala ma veľmi pekne prepracované detaily a púta najmä žiarivou kombináciou červeno-čiernej. V kolekcii majú aj klasické košele bez podšívky.

 

Jesenné novinky QUIKSILVER foto 4

Tričká

Tričká od Quiku sú ako každý rok krásne farebné, príjemné na dotyk, vyrobené z recyklovaných materiálov alebo organickej bavlny. Ich dizajny sú nenapodobiteľné! 

 

Kolekcia je dostupná vo všetkých našich predajniach tu: PD, PO, PP, TN alebo online.

 

⌨️ Ivana B. 📸 Boardparadise.sk , Quiksilver


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise