Jesenné novinky od Quiksilver

Nevieme ako teba, ale nás jeseň jej rýchlym nástupom zaskočila. Zima sa pýta o slovo a my sa nevieme dočkať, kedy ti predstavíme vymakané kúsky od Quiksilveru. Všetky vychytávky už máme vyskúšané, takže ak sa chceš najbližšie mesiace cítiť cool, jednoznačne zalov vo vodách, ktorým je už roky verný i Travis Rice.

Obleč sa do Travisa jedinečná zimná bunda

Obleč sa do Travisa

Módny diktát aj nadchádzajúcu zimnú sezónu určuje štýl Travisa Riceho. Skvelo technicky prepracované kúsky v rámci jeho kooperácie s brandom Quiksilver v podobe Quiksilver TR Strech Jacket v sebe spájajú bezprecedentné pohodlie a voľnosť počas akejkoľvek vonkajšej aktivity. Vetrovka, ktorá nesie Travisovo meno, je tak dokonalo premakaná, že sa do nej zamiluješ na prvý pohľad. Má niekoľko zón s rôznym stupňom priedušnosti a hrejivosti takže v nej rýchlo pochopíš, že Travis presne vie, čo zimná bunda potrebuje, aby si sa cítil ako ryba vo vode.

Trendy bombery v retro štýle v modro žltom prevedení

Trendy bombery v retro štýle

Ak sa však obzeráš skôr po šmrncových bomberách alebo kúskoch vhodnejších na mestské prechádzky, tak určite neprehliadni nádhernú bundu Quiksilver The Puffer, ktorá ťa zaujme najmä svojím retro štýlom či overenú klasiku v podobe Quiksilver Wolfshoulderd. No a športoví elegáni si určite prídu na svoje vždy, keď si cestou von z domu oblečú Quiksilver Wintery Corduroy.

Bez mikiny ani na krok čtýlová šedá mikina

Bez mikiny ani na krok

Poriadna Quiksilver mikina s tunelovým vreckom a kapucňou je to pravé orechové na všetky pochmúrne jesenné dni. Nás jednoznačne dostala Quiksilver Big Logo Hoodie v nádhernej svetlomodrej farbe, ktorá i v nemilosrdnom novembri dokáže navodiť náladu letnej prímorskej dovolenky. Podobný vibe v sebe ukrývajú aj Quiksilver B19 a milovníci retro trendov sa okamžite zamilujú do štýlových Quiksilver Super Swell.

Lavína kvalitných čiapok a doplnkov foto košela s čiapkou

Lavína kvalitných čiapok a doplnkov

Zimná čiapka dokáže divy. Kvalitná vlnená čapica totiž vie dodať každému outfitu šmrncový nádych a dobre to vie aj Quiksilver, ktorý trh momentálne zaplavil plejádou skvelých čiapok pre konzervatívne duše i extrovertov so sklonom k retro štýlu. My sme aktuálne úplne prepadli Quiksilver Summit Youth BeanieQuiksilver Stripe Beanie. Mimochodom na zahodenie nie sú ani ostatné doplnky z aktuálnej kolekcie. Napríklad také prepracované ruksaky Quiksilver Schoolie či batohy Quiksilver Reach ťa nenechajú v štichu na žiadnej jesennej expedícii.

 

⌨️ K. Kmeťová 📸 Quiksilver, Boardparadise


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise