Jordan Air Cadence vyrobené pre olympijské hry 2020

Jordan Air Cadence vyrobené pre olympijské hry 2020 foto 1

JORDAN AIR CADENCE

Najnovší model Air Cadence z dielne Jordan vyšiel v spolupráci s Hiroshi Fujiwara. Tohto týpka netreba špeciálne predstavovať, je považovaný za krstného otca streetwear-u a už viac ako 30 rokov zanecháva svoj odkaz v módnom biznise. V spoločnosti Nike sa pohybuje od roku 2002, keď bol založený projekt HTM. Je skratkou troch mien, Hiroshi, Tinker a Mark. Ide o Fujiwaru, legendárneho návrhára Nike Tinkera Hatfielda a bývalého prezidenta Nike Marka Parkera.

 

Dosť bolo ale o Hiroshim. Predstavme si tento nový kúsok bližšie. Jordan Air Cadence boli vyrobené pre olympijské hry 2020 v Tokiu (žiaľ pre pandémiu koronavírusu sa preložili na rok 2021). Dokazuje to aj ich farebná kombinácia, ktorá sa nesie vo farbách loga olympijských hier.

Jordan Air Cadence vyrobené pre olympijské hry 2020 foto 2

 

Zvršok je z bieleho priedušného materiálu, ktorý má štruktúru pletiva. Na jazyku z vrchnej časti je trojica rôznofarebných „Jumpman-ov“.

Predná špička je spevnená žiarivou žltou, ktorá sa ďalej prelína do kráľovsky modrej a celá päta sa tiahne červenou farbou. Tento materiál je perforovaný a vzadu je otočený nápis „23“.

 

Technológia Nike Air je dostatočne viditeľná a ako už viete, tlmí nárazy, čím umožňuje pohodlnejšie chodenie. Detail vzadu umožňuje ľahšie ubúvanie. Jordan Air Cadence sú vyrobené z textilných a syntetických materiálov, sú nízke a veľmi pohodlné.

Jordan Air Cadence vyrobené pre olympijské hry 2020 foto 3

Zaujímavé sú svojim príbehom, ale aj skvelou cenou. Len v týchto dňoch sa dostáva na pulty predajní a my sme radi, že Vám ich predstavujeme ako prvý na Slovensku!

 

Vyber si svoju veľkosť - TU

⌨️ Ivana B.  📸 nike.com

 

 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise