Jordan Why Not? Zero.4 „Trust & Loyalty“ ťa nesklamú

Na trhu sa prednedávnom objavili tenisky, ktoré ťa nesklamú po žiadnej stránke. Vizuálnej ani technickej. Kolorit odtieňov modrej ťa zaujme na prvý pohľad ako aj nadčasový dizajn. Budú ti oporou kamkoľvek sa pohneš, pretože Jordan Why Not? ZerO.4 „Trust&Loyalty“ si okamžite získajú tvoju dôveru a vernosť.

JORDAN WHY NOT ZERO 4 TRUST&LOYALTY foto 1

Spolupráca Jordan x Russel Westbrook

Russel Westbrook je novodobou hviezdou americkej NBA. Má na konte niekoľko ocenení a prirovnávajú ho k legendárnym basketbalovým hráčom všetkých čias. Bolo pre to len otázkou času, kedy začne spolupracovať s výrobcami značkového oblečenia. Prvá kolekcia v rámci kolaborácie Russella a značky Jordan uzrela svetlo sveta už v roku 2018. Tenisky z rady Why not? si získali milióny fanúšikov a pred necelým mesiacom sa na pultoch obchodov objavila už štvrtá séria týchto skvelých topánok s príznačným názvom Jordan Why Not? ZerO.4 „Trust&Loyalty“.

Why Not? ZerO.4

Od začiatku roku 2021 výrobcovia predstavili verejnosti až tri kúsky týchto pozoruhodných tenisiek z rady ZerO.4, ktoré v rámci spomínanej série reprezentujú hodnoty a priority Russela Westbrooka. Každé z trojice topánok graficky navrhol iný mladý umelec čiernej pleti, pretože ako Russel sám priznáva, afroamerická komunita je pre neho dôležitá a príznačná.

Prvé tenisky zo série ZeO.4 majú prívlastok „Upbringing“ (z ang. výchova) a zameriavajú sa na Russelov život v L.A., kde sa začal písať jeho príbeh spojený s basketbalom. O mesiac neskôr Jordan uviedol na trh ďalšie tenisky z rady ZerO.4 s podtitulom „Family“, ktoré sa venujú Westbrookovej láske k deťom a vlastnej rodine, no a nakoniec prišli na trh už spomínané „Trust&Loyalty“ s modrou symbolikou.

JORDAN WHY NOT ZERO 4 TRUST&LOYALTY foto 2

Jordan Why Not? ZerO.4 „Trust&Loyalty“

Celá kolekcia Why Not? ZerO.4 sa nesie v širokej škále materiálov a farieb. Na teniskách z tejto rady sú dominantné textílie a syntetické materiály, pretože tvorcovia sa týmto spôsobom snažili pozornosť upriamiť na abstraktnú farebnosť topánok, ktorá je light motívom kolekcie a prostredníctvom nej odovzdať svetu Russelovo posolstvo. Okrem dizajnu sú však ZerO.4 prepracovanejšie aj po technickej stránke. Oproti ZerO.3 je v štvorke viditeľný dvojitý popruh v oblasti päty, takže noha je v topánke lepšie fixovaná. Energickosť tenisiek je citeľná aj prostredníctvom nového zložitejšieho dezénu a dvojitej tlmiacej jednotke Air Zoom v prednej časti chodidla a celoplošnom Air Zoom v podrážke.

„Trust&Loyalty“ je navyše zaujímavý už spomínanou modrou symbolikou, ktorá má viacero významov. Tvorcom farebnej škály týchto topánok je mladý umelec z Južnej Afriky Karabo Poppy. Ten chcel pomocou modrého koloritu ľuďom odkázať, že vždy môžu nájsť cestu ako sa dostať k splneniu svojich snov. A toto posolstvo je prostredníctvom abstraktných tvarov a písmen ilustrované i v teniskách „Trust&Loyalty“.

JORDAN WHY NOT ZERO 4 TRUST&LOYALTY foto 3


⌨️ K. Kmeťová 📸 Boardparadise.sk


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise