Kvôli jednoduchosti všetci milujú tričká Vans

Celkový vzhľad si musí zamilovať každý. Značku Vans poznajú všetci milovníci kvalitného športového oblečenia a stelesňuje životný štýl. Už viac ako päť desaťročí je Vans lídrom v oblasti akčných športov a zostáva neoddeliteľnou súčasťou skateboardingu. Značka ponúka kompletný sortiment oblečenia, doplnkov či topánok. Tričká sú charakteristické práve jednoduchým dizajnom, ktorý ich nositelia zbožňujú.  

Vznikli pred 51 rokmi

Prvý obchod v Kalifornii otvorili 16. marca 1966 bratia Paul Van Doren, James Van Doren, Gordon Lee a Serge D'Elia. V roku 1984 sa ale firma borila s dlhmi a museli vyhlásiť bankrot. Keď Paul Van Doren splatil svoje dlhy, následne získal firmu späť. Od vtedy vyrábajú najrôznejšie oblečenie, tenisky či doplnky a v roku 2000 a 2001 Forbes vyhlásil spoločnosť za jednu z najlepších amerických malých firiem na svete.

Pánske tričko Vans Print Box Black-Tonal

V súčasnosti do sortimentu patrí rôznorodá móda, topánky a doplnky pre voľný čas. Na dizajnoch sa podieľajú známi umelci, návrhári i profesionálni športovci. Oblečenie je obľúbené po celé desaťročia vďaka svojmu klasickému štýlu! Trička kultovej skate značky Vans sú v škále farieb s rôznymi potlačami. V kolekcii Vans nájdete tričká s potlačou so skateboardovou tematikou, ale aj decentné tričká s jemnými motívmi a logom.

pánske tričko Vans Print Box

Obľúbená klasika

Tričko Vans Classic patrí do základného výberu z kolekcie značky. Štýlová čierna či biela farba trička vás rozhodne nenechá zaniknúť v dave. Na hrudi je umiestnené výrazné známe logo. Toto tričko má krátky rukáv, okrúhly výstrih a voľný strih. So svojím jednoduchým dizajnom ale útočí na najvyššie miesta v rebríčku obľúbenosti. Práve preto je ideálnym parťákom do mesta, ale aj na posedenie s priateľmi či na akúkoľvek neformálnu príležitosť.

Pánske tričko Vans Push Through II

Niečo pre skejterov

Tričko Vans Otw je nie len medzi skejtermi mimoriadne populárne. Klasický nápis na hrudi Vans dopĺňa heslo „Off the wall“, ktoré rajderom netreba špeciálne predstavovať. Jednofarebné tričko je určené na každodenné nosenie a v ponuke ho nájdu ako muži tak aj nežnejšie polovičky. Použitie bavlny poskytuje počas nosenia pocit výnimočného a pohodlného komfortu.

Dámske tričko Vans Anthem Basic

Celú ponuku tričiek Vans a omnoho viac nájdete na Boardparadise.sk.

Dámske tričko Vans Timeless Basic

Autor: Ali


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise