Maximálne pohodlie pre vaše nohy predstavujú DC tenisky

Kúpa kvalitných topánok nie je záležitosťou niekoľkých minút. Vybrať si správne tenisky je hotová veda. Obľúbená skejtová značka DC vyrába vysoko kvalitné tenisky, ktoré sú presne to, čo hľadáte. Už niekoľko generácií  mladých ľudí si tieto tenisky obľúbilo natoľko, že nenosia nič iné. Navyše celkový vzhľad tenisiek DC si musí zamilovať každý. Viete, prečo sú také skvelé?

 

Pánske tenisky DC

 

Na každú príležitosť

Topánky DC sa hodia nie len na skateboard, ale tiež do mesta, školy alebo do práce. Všetky DC tenisky majú pevnú vulkanizovanú podrážku, ktorá poskytuje maximálnu stabilitu a tlmí dopady. Povrch topánok je vyrobený z pevnej textílie, brúsenej usne alebo kvalitnej kože. Tenisky si obľúbite hlavne preto, že na nohe pevne držia, pretože v oblasti okolo členku sú z pevného a z priedušného materiálu. Na vnútornej strane topánok sú tiež vetracie dierky, ktoré zabezpečujú priedušnosť, čo oceňujú hlavne páni. Topánky DC sú navyše veľmi ľahučké a pohodlné.

 

Pánske tenisky DC Cole Lite 3 S

 

Pre milovníkov kvality

Tenisky DC vybočujú z tradičného štýlu pánskej obuvi. Sú bezkonkurenčne najlepšie v komforte, ktorý ocenia všetci milovníci športového oblečenia. Ľahká konštrukcia topánky poskytuje maximálne pohodlie pri nosení. Tenisky DC si môžete obľúbiť v rôznych nízkych strihoch, ale aj vo zvýšenej forme, ktoré je momentálne veľmi trendy.

 

Pánske tenisky DC Tonik

 

Na svoje si prídu aj dámy

Spoločnosť DC má nádherné kolekcie tenisiek určených výhradne pre potreby žien. Dámske tenisky majú tiež vulkanizovanú podrážku, ktorá je pre ženské nožičky často nevyhnutná a tlmí dopady pri chôdzi. Sú vhodné do každého počasia aj na akúkoľvek príležitosť. Keď si tieto tenisky raz obujete, už nikdy si ich nebudete chcieť vyzuť. Určite nimi budete pútať pozornosť a dokonca sa potešia aj praktické ženy. Niektoré modely je možné pohodlne prať v práčke.

 

Dámske tenisky DC Evan Hi Se

 

Do chladnejších dní

S príchodom chladnejších dní sa nemusíte vzdať svojich obľúbených topánok a modelov. Tenisky DC si môžete zadovážiť aj so zateplenou kožušinou, ktorá vás pri nízkych teplotách príjemne zohreje. Kvalitné a teplé topánky sú presne to, čo potrebujete.

 

Zimné topánky DC Uncas


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise