Nechajte sa hýčkať novou kolekciou od Adidas

Dosť bolo zimy! Tvorcovia novej kolekcie adidas sa inšpirovali kvetmi, slnkom, ostrovom Bali, či prírodou. Je pestrá, veselá a z každého kusu oblečenia robí umelecké dielo. Šport a umenie spoločne tvoria prepracovanú kolekciu, ktorá vás zaujme už na prvý pohľad. Aj tento rok sa tvorcovia sústredili na akčných ľudí, ktorí ani pri športovaní a tréningu nechcú nič ubrať na svojom štýle a neboja sa ho prejaviť.

Dámsky batoh Adidas Classic

Celoplošná tlač na mnohých kúskoch novej kolekcie s okvetnými lístkami pripomína trópy a horúce počasie. Tieto módne kreácie sú presne to, čo pre svoje športovanie potrebujete a budete sa v nich cítiť plní energie. Najväčšou vychytávkou však je to, že vaky, tašky a šiltovky ladia k oblečeniu absolútne dokonale. Ak sa nahodíte do týchto ultraštýlových kúskov, stanete sa hviezdou streetovej módy.

Taška Adidas Gymsack

Veselé kombinácie

Výsledkom spolupráce s priekopníckou brazílskou trendsetterskou módnou značkou The FARM Company je nová kolekcia s nádychom brazílskej exotiky a posiata čipkovanou kvetinovou potlačou na luxusnom podklade. Tvorcovia sa zamerali na kontrast dvoch farieb alebo farieb, ktoré spolu dokonale ladia. Kolekcia je určená ako na voľný čas, tak i na jednotlivé športové aktivity.

Dámske šaty Adidas 3s

Ženská kolekcia

Tričká z novej kolekcie sa vyznačujú uvoľneným chlapčenským strihom, ktorý príjemne kontrastujú s výraznou potlačou kvetín, ovocia a vtákov. Na mikinách nesmie chýbať veľké logo trojlístka či potlač kvetov, ktoré z dám urobia kvetinu, no zároveň si zachovávajú športový nádych. Pestré pokrytie z nich robí skutočné umelecké dielo. Legíny a tepláky majú tiež celoplošnú potlač, ktorá je maximálne zladená so zvrškom. Nežné čipkované kvietky dodávajú legínam nádych južanského štýlu. Sú vyrobené z elastickej látky, ktorá je nesmierne pohodlná. Krásne sú aj sukne, či krátke nohavice. Navyše mnohé juniorské produkty bez problémov sadnú aj dámam.

Dámske tričko a šortky Adidas Florido

Mužská kolekcia

Pánske kúsky sa nesú v streetovom štýle, no zároveň sú príjemné a pohodlné nie len na športovanie, ale aj na bežné nosenie. Nie sú až také farebné ako dámske oblečenie, no o kreativitu núdzu nemajú. Mikiny sa vyznačujú kengurím vreckom vpredu a kapucňou so šnúrkou na stiahnutie. Tričká sú jednoduché s typickým  výrazným logom trojlístka na hrudi. Športový vzhľad teplákov dotvárajú kontrastné tri prúžky pozdĺž nohavíc.

Pánska mikina Adidas Nyc Gfti Crew

Určite si v kolekcii nájdete to, v čom sa budete cítiť trendy, no hlavne pohodlne.

Šiltovka Adidas Trucker

Autor: Ali


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise