Nová Kolekcia Jordan DNA V Znamení Motocyklov

Retro je stále IN. Aj Michael Jordan. Značka s jeho menom v rámci kolaborácie so športovým gigantom Nike prináša každú sezónu unikátne kolekcie, ktoré do jednotlivých kúskov oblečenia vnášajú aj kus Michaelovho života. A taká je i najnovšia kolekcia Jordan DNA.

To, že Michael Jordan bol skvelý basketbalista vie takmer každý. Ale o tom, že po ukončení profesionálnej kariéry v NBA na čas pričuchol aj k motocyklistke, vie už málokto. A práve túto etapu v rámci jeho životnej cesty môžeme nájsť v unikátnych kúskoch aktuálnej kolekcie Jordan Sport DNA. Tá je okrem prvkov Jordanovho motocyklového tímu doplnená i zaujímavými retro detailmi. 

Jordan DNA kolekcia úvodná foto

Bundy a mikiny v štýle motocyklov

Plejáda farieb s veľkým Jumpmanom v prednej časti sa podpísala pod prechodné bundymikiny v rámci aktuálnej kolekcie Jordan Sport DNA. Zadný diel ako aj rukávy príťažlivých búnd v štýle bombery sú inšpirované grafikou už spomínaného motocyklového tímu Michaela Jordana. V rámci kolekcie však nájdeš aj triezvejšie čierne či šedé kúsky, ktoré síce zachovávajú grafiku motocyklového prostredia, no zároveň sú verné tradičnému looku, na ktorý sme pri Jordan zvyknutí. 

 Bundy a mikiny Jordan DNA kolekcia foto

Tričká aj pre milovníkov klasiky

Nová kolekcia Jordan Sport DNA priniesla tiež kvalitne spracované tričká s dlhým i krátkym rukávom, v ktorej okrem light motívu v štýle motocyklových pretekov dominujú aj univerzálnejšie kúsky s minimalistickou potlačou. Tvorcovia tak v tomto prípade mysleli i na skalných fanúšikov značky Jordan dávajúcim prednosť klasickým strihom.

Tričká Jordan DNA kolekcia foto

Osvedčené tepláky s výraznými detailmi

Podobný trend v rámci aktuálnej kolekcie Jordan Sport DNA je zachovaný aj v prípade teplákov. Tie sú verné svojmu dôkladnému prepracovaniu v oblasti použitých materiálov. Klasický dizajn zväčša dopĺňa nápis Jordan pozdĺž celej dĺžky teplákov a univerzálnosť je zachovaná aj v podobe výberu farieb. Dizajnéri sa v tomto prípade zamerali na štandardné čierne, modré či šedé prevedenia.  

Tepláky Jordan DNA kolekcia foto

Michael vo filme

V tvojich nových kúskoch z kolekcie Jordan DNA si tak v rámci prestávok počas home office môžeš zaspomínať na Michaelove úspechy v dokumente The Dream Team, ktorý mapuje jeho výkony počas olympíjskych hier v Barcelone v roku 1992. A pokiaľ by ti počas lockdownu Micheala ešte nestačilo, tak siahni i po skvelej minisérii z dielne Netflixu s názvom Last Dance. 

 

⌨️ K. Kmeťová 📸 Nike.com, Boardparadise


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise