Nová, štýlová kolekcia od Nike SB Stefan Janoski

Vezmi svoju dosku a vyraz do ulíc v teniskách Nike SB Janoski. Tento model je inšpirovaný Stefanom Janoskim a jeho skejtovým štýlom nazývaným laid-back. Model ponúka perfektnú kombináciu praktickosti a dizajnu. Vyber si z rôznych štýlov a technológii vrátane modelov tenisiek Zoom Janoski a Air Max Janoski. Model tenisiek Zoom Janoski je typický ich jedninečným a tzv. nízkoprofilovým dizajnom. Tento model umožní perfektné spojenie s tvojimi nohami a skateboardovým gripom. Ďalší model Air Max poskytuje vynikajúcu ochranu proti nárazu a prirodzenú jazdu s technológiu Max Air v oblasti päty a hlbokými drážkami. Nezabudni sa preto pozrieť na celú kolekciu tenisiek Nike s kategórie Janoski a priprav v nich svoje nohy na dokonalé spojenie so svojou doskou. Či už si skateboardový začiatočník alebo už hravo zvládaš aj kickflip, s Nike si určite vyberieš boty podľa svojich predstáv. 

Nike SB Stefan Janoski (GS) 

Model tenisiek zo série Janoski, ktorého vrchný materiál tvorí kvalitná, brúsená koža. Obsahuje vulkanizovanú podrážku s protišmykovým vzorom, ktorá zaistí skvelú priľnavosť. Mäkká vnútorná stielka Zoom Air perfektne tlmí nárazy pri dopade. K tomu samozrejme pomáha aj spevnená výstuž päty. Aby sa ti noha nepotila, tenisky obsahujú vetracie dierky lepší odvod vlhkosti.

nike janoski pink

Nike SB Stefan Janoski Max (GS) 

Detské tenisky navrhnuté zo série svetoznámeho skateboardistu Stefana Janoskiho. V tomto prípade je ako povrchový materiál priedušná textília. Air Max vzduchová bublina pod pätou umožňuje pri chôdzi ľahké pruženie. Na podrážke nájdeme gumové prvky s tzv. stromčekovým vzorom. Všitý jazyk zaručí maximálne pohodlie a polstrovanie v oblasti päty a členkov pevný doskok.

nike janoski max

Nike SB Zoom Stefan Janoski 

Pánske kožené tenisky špeciálne navrhnuté podľa Stefana Janoskiho. Vrchný materiál vyhotovený z brúsenej kože a vulkanizovanou podrážkou s protišmykovým vzorom. Tenisky, ktoré ti prinesú dokonalý komfort či už pri bežnom nosení v uliciach mesta, ale aj na skateboarde. Mäkka vnútorná stielka s technológiou Zoom Air, je aj v tomto prípade samozrejmosťou, takže boty skvelo tlmia všetky nárazy. Kovové krúžky zaručia, že šnurovanie bude nohu dokonalo držať a vetracie dierky umožnia odvod vlhkosti.

nike janoski

 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise