Novinky značky Jordan, ktoré ti odstrelia dekel.

Prišiel nový rok a s ním aj novinky do nášho e-shopu. Sortiment sme rozšírili o ďalšie modely obľúbenej značky od Nike - Jordan. Doplň si šatník týmito parádnymi kúskami.

Hoci je podľa kalendára tuhá zima, vonku to tak vôbec nevyzerá. Zimné teplé oblečenie je tak možné nechať doma a nosiť niečo štýlovejšie.

Jordan Elephant

Napríklad aj takéto ponožky. Jordan Elephant sú ideálne do sychravého počasia. Sú vyrobené z mäkkej bavlny, nylonu a elastanu. Majú zosilnenú pätu a špičku, vystuženú klenbu a sťahovací pásik nad členkom. Výborne sedia na nohe a sú pohodlné na nosenie po celý deň. Parádny dizajn a kombinácia farieb s Jumpman logom len podčiarkujú ich výnimočnosť.

Tenisky Jordan Air a Jordan Flight

Trocha retra nezaškodí. Pôvodné modely Air Jordan sú ikonické a tak nie je žiadnym prekvapením, že sa k nim Nike rado vracia. Tak je to aj modelmi, ktoré sme najnovšie zaradili do našej ponuky. Poďme sa im pozrieť na zúbok trocha bližšie.

Nike Jordan Air

Jordan Air Jordan 1 Mid

Nesmejte sa na tom, že takto vyzerali Jordany v 85-om. Týmto modelom vzdal Nike hold originálu. Stačí jediný pohľad a je jasné, prečo sú tieto basketbalové tenisky legendárne. Nadčasový tvar a dizajn, kvalitné materiály. Odolné a pohodlné aj vďaka Air-Sole jednotke. Klasika všetkých klasík, ktorej sa nenabažíš.

Nike Jordan Air

Jordan Flight Legend

Názov modelu hovorí za seba. Inšpirovaný legendárnymi modelmi Jordan 1 a Jordan 6, Legend so sebou prináša eleganciu. Žiadne divočiny, len jednoduché, čisté línie a moderný dizajn s nádychom retra. Semišové detaily vyniknú hlavne v čierno-červenej kombinácii a biela podrážka k tomu je len čerešničkou na torte. Tieto tenisky jednoducho musíš mať.

Jordan Flight Origin

Taktiež model, ktorý je už na prvý pohľad inšpirovaný starším modelom, konkrétne Air Jordan 4. Ikonická priehľadná Air Sole jednotka na päte okamžite upúta. No Flight Origin toho ponúka oveľa viac. Je to množstvo drobných detailov, ktoré robia tieto tenisky unikátnymi. Laserom vyrezávané perforovanie na bokoch, embosované logo na zadnej strane, či akčne ladený nápis “Flight” na podrážke, to všetko im dodáva “šmrnc”. Športový prémiový dizajn umocňuje zaujímavo tvarovaná päta. Ako všetky modely, aj tento je šitý s ohľadom na kvalitu a pocit maximálneho komfortu pri nosení.

Mikiny a tričká

Sortiment rozširujeme aj o tričká a mikiny, prevažne v bielych a čiernych farbách. Ako už býva dobrým zvykom, sú z kvalitných materiálov a vyníma sa na nich logo Jordan. Za pozornosť stoja hlavne dva modely.

Jordan Sportswear Tech je športové tričko z recyklovaného polyesteru, bavlny a hodvábu, ktoré ťa vďaka technológii Dri-FIT udrží v suchu a pohodlí počas celého dňa. Tomu napomáha aj predĺžená zadná časť. Ikonické logo je rafinované vyšité naspodu prednej časti.

Mikina Jordan Sportswear Wings "City of Flight" zaujme na prvý pohľad unikátnym dizajnom. Je potlačená mapou Los Angeles, ale neboj, nebudeš vyzerať ako mapa do vrecka na prechádzke. Je skutočne štýlová. Na rukávoch má zobrazené súradnice zemepisnej dĺžky a zemepisnej šírky strediska Staples Center v Los Angeles. Vyrobená z mäkkého froté fleece materiálu ťa udrží v teple celý deň a sťahovacia kapucňa ťa uchráni pred nepríjemným vetrom.

Jordan Sportswear Tech


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise