Ohrejte sa v novej mikine s kapucňou

Mikiny s kapucňou v sebe skrývajú oveľa viac, ako sa na prvý pohľad zdá. Sú veľmi obľúbeným celoročným oblečením aj kvôli tomu, že sa výborne hodia k rifliam, teplákom, ale aj napríklad k otepleným nohaviciam. Veľmi populárnymi sa stali hlavne vďaka svojmu pohodlnému strihu a designu. Predávajú sa v rôznych strihoch a s rôznym zapínaním, čo vám umožňuje vybrať si práve takú, ktorá dokonale odzrkadľuje váš štýl. Mikiny jednoducho nikdy nevyjdú z módy.

 

Zimná mikina Adidas Clima 3.0

 

Mikinu navrhol Benjamin Russel v dvadsiatych rokoch minulého storočia ako dres pre svojho syna, ktorý hral americký futbal. Nakoľko bola pri športovaní veľmi pohodlná, v Amerike hneď zažila veľký boom. Mikiny ale na slovenskom trhu nie sú módnym hitom až tak dlho. Dostali sa k nám až za čias Československa, keď zo Západu prenikli na trh ako najhorúcejší módny trend. Veľmi často to boli práve pulóvre s obrázkom Mickey Mousa, od čoho sa odvodil slangový výraz mikina. Slovo sa spopularizovalo natoľko, že tomuto druhu oblečenia už nikto inak nepovie.

 

Pánska mikina DC star PH

Univerzálne využitie

Mikiny s kapucňou sú ideálnou náhradou svetrov a búnd, ktoré si obľúbila hlavne mladšia generácia. Ich vzhľad je na pol ceste medzi športovým a elegantným výzorom. Preto sú vhodné pre športové typy mužov a žien, na čas keď potrebujú pôsobiť ležérne. Mikiny sú ideálne na každodenné nosenie, sú pohodlné a navrhnuté podľa najnovších trendov. Kapucňa môže slúžiť ako ochrana hlavy pred nepriazňou počasia, ale často je len prirodzená súčasť mikiny.

 

Pánska mikina Nike SB Icon Dots Po

Najviac fičí klasika

V ponuke na trhu sú štýlové mikiny s kapucňou v rôznych farbách. Mikine často nechýba klokanie vrecko, dve vrecká alebo šnúrky trčiace z kapucne. Najlepšie na nich je to, že sa hodia každému tipu postavy. Mikina s kapucňou v klasickom strihu cez hlavu preto len tak z módy nevyjde a v žiadnom prípade by nemala chýbať v dámskom ani pánskom šatníku. Na Boardparadise.sk si môžete vybrať zo širokej ponuky značiek ako Roxy, Quiksilver, Adidas, Vans, DC, či Converse. V ponuke sú aj mikiny s asymetrickými zipsami, ktoré pôsobia veľmi trendy a odvážne.

 

Pánska mikina Quiksilver

Autor: Ali


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise