Perfektný štýl vďaka teniskám Nike Skateboarding

Ak si ich raz obujete, už nikdy si ich nebudete chcieť vyzuť! Tenisky z dielne Nike SB Stefan Janoski  disponujú hneď niekoľkými vychytávkami. Okrem toho, že sú maximálne pružné a pevne držia, sú zároveň ľahké a na nohách pôsobia prirodzene. Každý chlap, ktorý miluje pohodlie s nimi bude veľmi spokojný. Navyše sú trendy, štýlové a populárne.

 

Pánske tenisky Nike SB Stefan Janoski (GS)

 

Nike je najväčší výrobca športovej obuvi, oblečenia a doplnkov na svete. Značka Nike funguje na trhu od roku 1964, kedy vyrábali topánky len pre tradičné športové disciplíny, no časom začali podporovať aj snowboarding, skateboarding a bmx. Každý správny nadšenec športového oblečenia určite pozná značku topánok Stefan Janoski, ktoré patria k najobľúbenejším modelom obuvi práve vďaka využívaniu moderných technológií a pre ich dlhú životnosť.

 

Pánske tenisky Nike SB Stefan Janoski Hyperfeel

 

Výnimočné topánky

Tenisky Nike SB Stefan Janoski  sú výnimočné kombináciou viacerých trendy prvkov a tlmiaceho systému. Vo vnútri tenisky je výnimočná podrážka, ktorá má kĺbové pruženie a noha je tak maximálne flexibilná. Umiestnenie šnúrok na vrchu topánok je stvorené na dokonalé držanie a upevnenie nohy. Spodná podošva je tiež kĺbová, čiže poskytuje ľahké odpruženie päty a mäkké došľapovanie. Topánka na nohe navyše pôsobí veľmi prirodzene a ľahko.

 

Pánske tenisky Nike SB Stefan Janoski Max

 

Perfektný dizajn

Topánky Nike Skateboarding Stefan Janoski sú nízkeho strihu vyrobené z veľmi príjemných materiálov a v najrôznejších farbách. Tenisky majú vpredu vetracie otvory pre väčšiu priedušnosť. Stielka vo vnútri topánky je mäkká, tvorená malým vankúšikom, ktorý je určený na ľahké odpruženie pri chôdzi a zaisťuje maximálne pohodlie. Pri došliapnutí sa vzduchový vankúš stlačí a tým zníži náraz nohy pri dopade na zem. Potom sa vzduchový vankúš opäť vráti do pôvodného tvaru. Tieto tenisky sú priedušné a ľahké, ale sú navrhnutý tak, aby sa prispôsobili ohybnosti nohy.

 

Pánske tenisky Nike SB Stefan Janoski Max Premium

 

Vyberte si tie svoje

Inovatívny dizajn, stabilitu a mimoriadny komfort prinášajú tenisky majstra skateboardu Stefana Janoski. Najlepším kúskom sú tenisky v čiernom prevedení s bielymi prvkami. Typické logo Nike tak maximálne vynikne. Perfektné sú ale aj biele topánky s čiernym logom. Páni môžu siahnuť aj po modro bielej kombinácii, ktorá je športovo elegantná. Vyhľadávané sú aj červené, hnedé, olivové, ba dokonca ružové alebo mnoho farebné topánky. Ich vzhľad je taký dokonalý, že si jednoducho nebudete vedieť vybrať.

 

Pánske tenisky Nike SB Zoom Stefan Janoski L

 

Pánske tenisky Nike SB Zoom Stefan Janoski OG


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise