Počas chladnejších dní vás zahrejú Roxy svetre

S príchodom sychravého počasia myslite už aj na výmenu letného za jesenný šatník. Správnou voľbou do mesta, práce, ale aj na rande môžu byť svetríky Roxy, ktoré si určite zamilujete hlavne pre ich príjemný materiál. Budete sa v nich cítiť pohodlne a samé sebou. Viete, ktoré sú trendom sezóny a prečo sú také skvelé?

 

Dámsky sveter Roxy Cove Dweller

 

Každá správna milovníčka športového oblečenia určite pozná značku Roxy a netreba ju špeciálne predstavovať. Viete ale, prečo je zameraná práve na ženy? Roxy sa totiž volá dcéra zakladateľa Alana Greena a práve kvôli dcére začali vyrábať oblečenie pre ženy.

 

Dámsky sveter Roxy Chill break

 

Ženy chcú kvalitu

Dámy, ktoré milujú pohodlie športového oblečenia sú naklonené značke nie len pre vynikajúcu kvalitu materiálov a dômyselnú techniku, ale aj pre hodnoty, ktoré livestylová značka Roxy stelesňuje. Pre ženy je to oblečenie, ktoré je predovšetkým symbolom kvality, inovácií a pohodlia. Značka Roxy nemá vo svete ženského športového oblečenia konkurenciu.

 

Dámsky sveter Roxy Karid 2

 

Pohodlie je prvoradé

Dámske svetre ponúkajú maximálny komfort pri nosení, pretože všetky sú vyrobené z kvalitného materiálu veľmi príjemného na dotyk tela. Prvotriedny materiál vás ochráni pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami hlavne s príchodom chladnejších dní. Navyše sa nemusíte báť, že by sa vám svetríky pri častom praní zničili. Nepúšťajú farbu a držia tvar.

Každá žena si v kolekcii nájde kúsok, ktorý bude okamžite túžiť mať v šatníku. Strih svetrov je vždy prispôsobený ladným ženským krivkám, v ktorých sa budete cítiť veľmi fajn. Úplne božské sú farebné pletené svete so vzormi či bez nich. Veľmi pekné sú aj svetríky so zapínaním na gombíky alebo len tak voľno prehodené pončá.

 

Dámsky sveter Roxy Santa Katalina

 

Univerzálne nosenie

V predaji sú najrôznejšie farby a vzory svetrov. Určite si nebudete vedieť vybrať a bude ich chcieť mať všetky. Kamošky vám značkový sveter Roxy budú jednoducho závidieť. Svetre Roxy sú univerzálnym kúskom v šatníku, ktorý sa perfektne hodí k jeansom, ale dokonca aj k športovej sukni.


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise