Privítajte jar s novým trendy kúskom do šatníka

Tenisky New Balance sú jedny z najpopulárnejších športových topánok za posledných desať rokov a nie je ťažké pochopiť prečo. Originálne tenisky s retro dizajnom majú pôvodnú siluetu, využívajú kvalitný materiál a zaručujú skvelé odpruženie. Za roky svojej existencie sa stali kultovou záležitosťou nie len športovcov, ale aj pre ľudí, ktorí milujú pohodlné športové topánky. Teraz je ten správny čas kúpiť si do zbierky nový pár tenisiek.

Tenisky New Balance

Značka New Balance je jedna z najstarších a najznámejších športových brandov na svete. Je zameraná na výrobu running a lifestyle topánok. Na svoje si prídu chlapi, ženy, ale aj deti. Dokonca vyrábajú aj unisex modely. Kombinujú v sebe kvalitu, tradície, inovatívne technológie a zaujímavý dizajn.

Tenisky New Balance WL373 

Typickým znakom súčasných tenisiek New Balance je rovná, funkčná, pevná, gumová podrážka. Ich súčasťou je šnurovanie a na bočnej strane je umiestnené logo New Balance. V podošve využívajú technológiu EVA, ktorá poskytuje vynikajúcu podporu a odpruženie. Vrchná časť v klasickom prevedení koža, semiš alebo sieťovina poskytujú extrémnu priedušnosť.

 Tenisky New Balance ML574

Stavili na klasiku

História obľúbenej značky siaha až do začiatku minulého storočia. Jej zakladateľom bol čašník William J. Riley, ktorý vymyslel topánky, aby spríjemnil prácu ľuďom, ktorí sú celý deň na nohách. New Balance je dnes jediná značka na svete, ktorá vyrába topánky s rôznymi šírkami a profilmi. Zároveň spája najmodernejšie technológie a originálny americký retro štýl. Čo je na New Balance veľmi zaujímavé, že neplatia žiadnym celebritám za propagáciu produktov, ale tieto peniaze vrážajú do inovácií a zdokonaľovania technológií. Do portfólia patria hlavne tenisky, ale nájdete tam aj oblečenie a doplnky.

 Tenisky New Balance ML574

Najobľúbenejší model

Model New Balance 574 je najpopulárnejší model v bohatej ponuke tejto americkej značky. Vyrába sa v klasickom strihu, ktorý vznikol v 80. rokoch minulého storočia a je rozpoznateľný na prvý pohľad. Tenisky sú vybavené technológiou ENCAP, ktorá vynikajúco tlmí nárazy a taktiež špeciálnou vložkou podopierajúcu oblúk chodidla, čím zaručujú nadštandardný komfort. Sú vhodné na športovanie ale bez problémov doplnia outfit bežného dňa. Nájdete ich v rôznych farebných prevedeniach.

 Tenisky New Balance WL574

Pre športové dievčatá

Dámske nízke tenisky New Balance si zaslúžia pozornosť každej ženskej duše. Dámy ich milujú pre pohodlnosť a nenútený ležérny štýl. Zvršok je vždy ušitý z pohodlného koženého, semišového materiálu alebo sieťoviny pričom nikdy na boku nechýba typické logo. Štýlové prevedenie zaručujú rôzne dievčenské farby ale aj ich kombinácie. Bez problémov nájdete červené, ružové, biele, fialové či pomarančové tenisky. Využijete ich nie len pri športovaní, ale aj pri bežnom nosení. Určite v nich bez problémov pretancujete nejednu párty.

Tenisky New Balance WR996

 

Tenisky New Balance WL574

Ali


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise