Ronie Lookbook / Jesenný edit

Tepláky sú top outfit dnešných dní. Stvorené na home office, ale aj na prechádzky do mesta. A práve práca z domu nás inšpirovala na nafotenie lookbooku s krásnou Ronie. Teplákový štýl doplnený kvalitnou bundou a teniskami je totiž must have business look súčasnosti.

BOARD PARADISE & Ronie & Mafin

Napriek tomu, že sme celú kolekciu fotili počas pracovného dňa bolo známe biznis centrum takmer ľudoprázdne. Ronie sa teda mohla naplno odviazať a vznikli tak tieto skvelé snímky od vychytenej fotografky Mafin, ktoré vyzerajú ako z iného sveta.

BOARD PARADISE & Ronie & Mafin

Streetstyle

Pohodlným street style sú momentálne nadupané aj naše značky. Ak si rada neprehliadnuteľná, nemáš problém si obliecť Jordan v mužských veľkostiach. Outfit sme doplnili zimnou bundou Champion Hooded Jacket s výrazným logom na kapucni a veľkými vreckami vpredu. Biela mikina Hooded Sweatshirt tomu dodala ten správny šmrnc Trendy slnečné okuliare Vans sú Ronie obľúbený doplnok a preto nemohli chýbať.

Streetstyle Ronie & Mafin

Logománia

V kurze je stále logománia, ktorá nadchla aj nás. Preto sme na fotenie zobrali i kúsky od nášho obľúbeného Ellesse, ktorých trend loga strhol tiež. Champion výrazné logá miluje a umiestňuje ich aj na svoje mikiny, ktoré sú fakt nesmrteľné. My ich nosíme vkuse, nielen v zime, ale aj v lete.

Logománia Ronie & Mafin

Ach tie doplnky

Čerešničkou na torte pri našom fotení v kancelárskom meste duchov boli teniskydoplnky. Volili sme výrazné kúsky, aby celkovým outfitom dodali ten správny nádych. Lyžiarske okuliare Oakley si do mesta iste nedáte, ale na svahu budú na nezaplatenie!

Ach tie doplnky Ronie & Mafin

Vans Sk8-Hi Mte

Nájsť trendy tenisky na zimu, aby Ti v nich nezamrzla noha, nie je jednoduché. Vans však vie čo robí a aj v zimnej edícii nájdete pestrofarebné a funkčné tenisky, ktoré perfektne ladili s logomániou. Aj Ronie sa náramne hodili, čo poviete? 


 


 

⌨️ K.Kmetova, 📸 Mafin Lauricová, 🤩 Radko H. 💁🏻 Ronieofficial


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise