Roxy Ellie Warm – Zimná bunda s nadčasovými vlastnosťami

Nájsť štýlovú zimnú bundu, ktorá bude spĺňať okrem vizuálnej aj praktickú funkciu je niekedy boj na dlhé trate. Našťastie Roxy neustále inovuje svoje produkty pre ženy. Aktuálne na trh uviedla nadčasovú bundu Roxy Ellie Warm, ktorá dokonalo naplní i najnáročnejšie požiadavky.

 

Premyslená hydroizolácia

O funkčných vlastnostiach zimného oblečenia Roxy vie svoje. Dokonalé technické vychytávky má totiž už nejaké obdobie patentované pod vlastnou značkou. Tie najlepšie z nich implementovala aj do zimnej bundy Roxy Ellie Warm. Technológia 5K Roxy DryFlight, ktorá je v nej zabudovaná, predstavuje premyslený systém hydroizolácie. Takže sa vďaka tejto bunde budeš počas celého pobytu vonku cítiť príjemne teplo a sucho. A to aj v tých najhorších poveternostných podmienkach.

Roxy Ellie Warm zimná bunda ktorá ťa zahreje foto 1

Už nikdy viac zima

Teplo, teplo a ešte raz teplo! Zabudni na rýchlokvasené módne bundičky. Pretože, ak máš počas zimy v imidžovej bunde mrznúť, tak si koleduješ o vážne zdravotné problémy. V Roxy Ellie Warm však nič z toho nehrozí. Technológia Roxy WarmFlight Eco ti totiž poskytne nadštandardnú tepelnú izoláciu, vďaka ktorej sa budeš aj v mínus dvadsiatke cítiť ako vo vatičke.

 

Bunda, ktorá sa stará o pokožku

Naša pokožka je v extrémnych teplotách taktiež vystavovaná zvýšenej záťaži. Roxy to vie a preto sa snaží prostredníctvom svojich produktov rozmaznávať ženské telo aj špeciálnou ROXY HydroSmart technológiou. Tá je v prípade Roxy Ellie Warm umiestnená na golieri a vreckách na ruky. Vďaka nej tak môžeš nadobro zabudnúť na začervenanú a suchú pokožku v oblasti tváre.

Roxy Ellie Warm ovládanie teploty foto 2

Bunda, ktorá sedí

Roxy Ellie Warm je jednoducho nadčasová! Okrem prvotriednych funkčných vlastností skvelo sedí a ešte lepšie vyzerá. Takže za nás je to jasná voľba nielen na nadchádzajúcu zimnú sezónu.

 

⌨️ K. Kmeťová 📸 Roxy


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise