ROXY udáva plavkové trendy na každé leto

Leto máme v plnom prúde, v tomto článku vám preto prinesieme horúce novinky zo sveta plaviek. Ak ste mali raz Roxy plavky, za žiadne iné ich už nevymeníte. Nie len preto, že pútajú krásnymi printami, ale aj dokonalými strihmi a prepracovanými detailmi. Nosia ich najlepšie surférky sveta a my vám vyberáme to najlepšie čo sa v tohtoročnej kolekcii objavilo.

 

roxy-plavky-2020-foto1

Celé plavky verzus dvojdielne plavky

Mnohé ženy si myslia, že celé plavky zahaľujú všetko čo by chceli dať vyniknúť na svojej postave, opak je však pravdou. Celé plavky sa hodia na všetky typy postáv a Roxy má každý rok čo ponúknuť. Trendom nie sú klasické strihy celých plaviek, ale dômyselnejšie prepracovania, ako hlbší výstrih vpredu, hačkovaný alebo trblietkavý materiál.

 

roxy-plavky-2020-foto2

 

roxy-plavky-2020-foto3

 

Ak sa rozhodnote pre plavky z kolekcie Roxy, buďte si isté, že v nich vyniknete na každej pláži či kúpalisku. A nemusíte mať ani dokonalé telo. Zaujmú dokonalou farebnosťou a výraznými prvkami.

 

roxy-plavky-2020-foto4

 

V kolekcii samozrejme nájdete aj klasické strihy, dvojdielne bikiny, jednofarebné variácie, ako aj plavky s kosticami a výstužou.

 

roxy-plavky-2020-foto5

 

Celú ponuku nájdete tu ▶️ boardparadise.sk, nechajte sa inšpirovať!

 

⌨️ Ivana B.  📸 ROXY


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise