Roxy tepláky, trend nie len do fitka.

Začneme takým klišé, ktoré určite dobre poznáš – nie je dôležité, čo nosíš, ale ako to nosíš. S tou prvou časťou sa nestotožňujeme, predsa len, v dnešnej dobe je na mieste dbať na to, odkiaľ oblečenie pochádza a z čoho je vyrobené, ale pod druhú vetu sa podpíšeme vlastnou krvou!

Roxy - značka, ktorá od roku 1991 inšpirovuje ženy, ako si ty a uľahčuje životný štýl produktmi, ktoré ho dopĺňajú. To, čo začalo ako značka surfovania sa vyvinulo v globálnu športovú značku, ktorá sa stará o najnovšie trendy a módu žien. Kým surfovanie stále žije v jadre štýlu ROXY, nie sú im cudzie ani hory a snowboard, a tak isto prinášajú nové vlny do fitness komunity.
Vybrať nohavice môže byť jendou z najnáročnejších položiek. Prečo? Pretože ako žena možem povedať, že sme extrémne výberavé. Roxy si umožňuje vybrať konkrétne podľa najnáročnejšieho vkusu každej ženy. Každá sme iná, každá sa cítime dobre v niečom inom. Poďme sa teda čeknúť na tepláky (nebavíme sa o tých vyťahaných, to je snáď jasné). Už dávno nie sú kúskom, ktorý nosíme iba doma, na šport či do fitka. Vďaka trendom a uvoľnenej atmosfére v móde sa postupne dostali aj do ulíc. Dnes už nie je tabu vytiahnuť tepláky na bežný deň, ak ich neskombinuješ s o tri čísla väčšou mikinou, ale niečím štýlovejším a na prvý pohľad nečakaným.

tepláky Roxy Just Yesterday


Čo tak si obliecť k teplákom Roxy Just Yesterday voľnejšie tričko s nápisom či potlačou svojej obľúbenej rockovej kapely? Cez ramená prehoď koženú či koženkovú bundu a základ nenáročného a maximálne štýlového outfitu je hotový. Na nohy sa hodia plátenné tenisky a zabudni na to, že si veci hodíš do batohu. Midi kabelka (crossbody alebo s retiazkovým remienkom) je tým správnym kontrastom, ktorý však s outfitom ladí viac ako športový batoh.
Rovnako tak obľúbené biele tenisky, ktoré sú k Roxy teplákom ideálnym doplnkom. Namiesto bundičky doplň outfit dlhou tmavomodrou vestou, ktorá ťa príjemne zahreje a pôsobí veľmi uvoľnene, no luxusne zároveň. Vzhľadom na to, že vesta je veľmi ženská, môžeš si v prípade potreby (bad hair day poznáme všetci) hodiť na hlavu pletenú čiapku a všetky nutnosti zas hodiť do trendového batôžka.

 

Ak si myslíš, že tepláky zo 100% bavlny sú to najlepšie, mýliš sa. V Roxy vedia, že najvymakanejšou kombináciou je viskóza s kúskom elastanu a polyesteru. Takto zložený teplákový materiál je pružnejší a nekrčivý, čo by sa o čisto bavlnených teplákoch povedať nemohlo. Ak si ich tepláky oblečieš, razom zistíš, že materiál je veľmi príjemný a nejde o „umelé“ tepláky, teda také, ktoré všetci nenávidíme a vydržia jednu sezónu. Elastan a polyester vedia byť dobrými prídavkami k viskóze, ak výsledná látka obsahuje viskózu ako hlavnú zložku.
Ako sme už ale predtým napísali. Kažá z nás je jedinečná a každá si oblečenie nosí inak. Roxy tepláky ponúkajú rôznu škálu nosenia. Daj nám vedieť ako Roxy tepláky nosíš ty!

 


Zdroj: text - Kristína Dutková  / Foto - Google, Roxy

 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise