Rýchly sprievodca ako postupovať pri výbere mikiny

 

Mikina dokáže veľa. S kapucňou i bez nej rozpráva svetu príbeh o tvojich módnych preferenciách. S obľubou ju nosia influenceri, herci i športovci. My fičíme na street style vychytávkach a tie sú mikinami priam premnožené. Takže, či si už milovník uniformity alebo výstrednosti, musíš vedieť ako postupovať pri výbere mikiny.

Preto sme pre teba pripravili pár šikovných rád, aby si vždy siahol po správnom kúsku a kúpa mikiny bola pre teba zábava.

Rýchly sprievodca ako postupovať pri výbere mikiny foto 1

Správna veľkosť nadovšetko

Či už si fanúšik oversize modelov alebo ležérnosti, správna veľkosť je základným parametrom pri výbere mikiny. Takže sa sústreď na to, aby tvoja mikina nebola príliš veľká, ani príliš tesná. V prípade, že sa nevieš rozhodnúť, voľ o číslo väčšie ako bežne nosíš. Dôležité totiž je, aby dobre sedela v okolí zápästia a bokov. Teda na miestach, kde sú rebrované patenty.

Dĺžka je relatívny pojem

Ďalším bodom v tom, ako postupovať pri výbere mikiny je jej dĺžka. V tomto smere sa však nejaké výrazné medze nekladú. Všeobecne síce platia pravidlá, že by mala siahať do zapínania nohavíc, no keďže sú dnes trendy maxi i mini tvary, je to dosť univerzálne pravidlo. Preto, ak si skôr na cropp top,y choď do Billabong Forever Feece, no perfektný style dosiahneš aj s dlhšou mikinou v podobe Roxy Surf Stoked.

Dĺžka je relatívny pojem foto 2

A čo Hoddie?

Mikiny s kapucňou majú skvelý vibe. Streetstyle móda je nimi nadupaná, no i mikiny bez kapucne majú svoj šmrnc. Takže v tomto smere je všetko na tebe. Kapucňa má výhodu napríklad v tom, že vďaka šnúrkam vieš regulovať veľkosť okolo krku. Na druhej strane však dokáže byť rušivým elementom v prípade viacnásobného vrstvenia. My sa však v tomto prípade nevieme úplne rozhodnúť, pretože milujeme rovnako Thrasher Blood, Drip Hood i DC Andy Warhol Cow Hoddie. No nedáme dopustiť ani na klasické mikiny bez kapucne ako je napríklad Thrasher Godzila Burst Crew či Quiksilver Bayrise alebo Quiksilver Taped.

A čo Hoddie foto 3

⌨️ K. Kmeťová 📸 DC, ROXY, BILLABONG


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise