S batohmi na výlety ale aj do mesta

Batohy už dávno nie sú určené len pre študentov na nosenie kníh do školy. V dnešnej dobe nám batohy uľahčujú mnoho vecí. Na trhu je široká paleta ruksakov, ktoré sú určené na rôzne použitie. Ak si neviete dať rady, ste na správnom mieste. Batohy môžu byť súčasťou rôznych outfitov nie len do lesa ale aj do mesta či do práce. Čoraz populárnejšie sú aj gymsacky.

 

Batoh DC grind

 

Krásny štýlový batoh sa skvele hodí na bežné každodenné nosenie do školy, na cvičenie, na výlety, ale aj do práce. Tým, že moderné batohy disponujú viacerými priehradkami na zips, stali sa obľúbeným spoločníkom ľudí pracujúcich v rôznych oblastiach. Vďaka vystuženej chrbtovej časti s nastaviteľnými popruhmi sa batoh výborné nosí či už je v ňom počítač, papiere, alebo veci do fitka.

Ako vznikol

Batohy vznikli pôvodne ako batožina určená na pobyt v prírode. Neskôr slúžili robotníkom na prenášanie najrôznejších častí náradia ale aj občerstvenia. Postupne sa ruksaky stali neodlúčiteľnou súčasťou detí a školy. V priebehu desaťročí si batoh zachoval svoju pôvodnú podobu, rozšírila sa len škála jeho typov a farieb. Dodnes sa dokonca vyrábajú z toho istého materiálu a to je odolná tkanina.  Až od 70. rokov 20. storočia sa batoh dostáva do mesta ako výbava pracujúcich ľudí. Od vtedy existuje niekoľko druhov batohov, od mestských, školských, detských, turistických, cyklistických, ale aj novinky gymsackov.

 

Batoh Quiksilver 1969 Special

 

Mestský batoh

V súčasnej dobe sa teší veľkej popularite. Mestský batoh je menší a s objemom do 30 litrov. Je určený výhradne na nosenie každodenných maličkosti, má veľa priestoru na písacie potreby, počítač či pracovné podklady. Je veľmi obľúbený medzi mládežou, ktorá si tam dokáže pobaliť rôzne maličkosti a vyraziť do mesta. Vyrábajú sa z materiálov odolných voči vode a so špeciálnou výstužou na chrbtici, ktorá batohu dodáva potrebnú pevnosť a poskytuje používateľom dostatočné pohodlie počas nosenia. Výrobcovia myslia aj na nastaviteľné popruhy, aby si každý nastavil správnu polohu tašky na chrbte sám.

 

Dámsky batoh Roxy Sugar Baby Plain

 

Hlavne štýlovo

Mestské batohy sú populárne aj kvôli farebnosti, logám a aplikáciám na nich. Každý chcem mať vak s nezameniteľným vzhľadom, ktorý je trendy a štýlový. Medzi najlepšie značky, ktoré poznajú potreby mladých ľudí patria Converse, DC, Roxy, NIKE SB, Quiksilver či Dakine, ktoré ponúkajú nádherné batohy plné farieb, vzorov a veľmi kvalitných materiálov. Z ich ponuky si nebudete vedieť vybrať.

 

Batoh Vans Van Doren

 

Ako na to

Keď rozmýšľate nad novým vakom, pozrite si úložný priestor a rozloženie vnútorných vreciek, ktoré budete využívať. Materiál by mal byť z hustých tkanín, aby mal vynikajúcu odolnosť, ale moderné batohy sú už šité kvalitne a tak, aby vydržali čo najdlhšie. Pozrite si aj, či váš vysnívaný batoh má nastaviteľné popruhy a vystužený zadný panel pre pohodlné nosenie. Samozrejme nezabudnite ani na tvar, farbu a značku.  

 

Batoh Roxy Delhi

 

Obľúbený gymsack

V poslednej dobe sú čim ďalej, tým viac obľúbenejšie štýlové vaky gymsacky. Majú nie len praktické využitie, ale i moderný vzhľad. Bez problémov do nich uložíte svoje veci a navyše doladíte váš športovo ladený outfit. Sú vynikajúce v tom, že sa dajú stiahnuť pomocou šnúrok, ktoré slúžia i ako popruhy na ramená. Sú určené pre dámy, aj pre pánov, ktorí milujú ležérny outfit a potrebujú mať svoje veci vždy po ruke. Vyrábajú sa z rôznych materiálov od bavlnených až po nepremokavé. Takisto ich nájdete v nádherných farbách, či už v jednom tóne alebo rôznych kvietkoch, vzoroch, či tvaroch.

 

Vak DC Simpski


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise