Šiltovka New Era pozdvihne tvoj štýl na maximum

Buď IN v klasickej šiltovke

Šiltovky sa už niekoľko sezón objavujú nielen na ulici, ale aj predvádzacích mólach. Zažívajú nevídaný boom, vďaka čomu sa stali povinným kúskom každého štýlového šatníka. Klasické čiapky z dielne New Era, ktorá sa výrobou šiltoviek zaoberá už celé jedno storočie sú nielen trendy módnym doplnkom, ale aj skvelým spoločníkom počas horúcich letných mesiacov. New Era s populárnymi logami bejzbalových tímov LA Dodgers a New Era NY Yankees sú nestarnúce klasiky, ktoré si získali milióny fanúšikov po celom svete. Nosí ich Leonardo DiCaprio i Rihana a okrem skvelých funkčných vlastností má New Era výhodu aj v tom, že je cenovo dostupná pre širokú verejnosť.

Buď IN v klasickej šiltovke NBA Summer

Funkčná šiltovka pre každého

Šiltovky New Era však nie sú len módnymi doplnkami, a preto ti teraz predstavíme túto ikonickú čiapku z pohľadu funkčnosti. Všetky šiltovky New Era sú vyrábané zo 100% bavlny. Typický je pre ne aj jemne ohnutý šilt s ôsmimi radami švov a vetracie otvory po celom obvode, čo zabezpečí lepšie prúdenie vlhkosti. V ponuke máme šiltovky s možnosťou nastavovania veľkosti i bez nej. Obľúbenou letnou verziou čiapok sú truckery, teda šiltovky so sieťovinou v zadnej časti. K ním patrí aj New Era 940 Trucker a práve 9forty je z pohľadu bežných užívateľov vyhľadávaný a obľúbený model kvôli uhladenejšiemu a efektívnejšiemu zakriveniu oproti ostatným šiltovkám.

Funkčná šiltovka pre každého new era collection

Módna 39thirty

Populárnym kúskom je i New Era 39thirty. V tomto prípade ide o esteticky fashion kúsok v jednotných farbách, ktorý je možné kombinovať s čímkoľvek. Skvele sa hodí k denimu, ale nestratíš sa v nej ani na pláži či počas prechádzky v meste, na ktorú zvolíš look so zvieracími potlačami. New Era však ponúka nekonečné možnosti rôznych farieb a vzorov, takže si z jej ponuky vyberie zaručene každý, napríklad i fanúšik komiksových postáv, pretože brand sa nedávno rozhodol presedlať i na iné ako športové trhy.

Šiltovka pre celú rodinu infa veľkosti

Šiltovka pre celú rodinu

Skvelé motívy nájdeš aj v šiltovkách pre najmenších. Nechýba medzi nimi ikonická 9forty, ale aj pútavé Disney motívy od myšiaka Mickeyho po deťmi obľúbeného Winnie the Pooh. Aktuálna New Era Infant kolekcia podobne ako rada pre dospelých je taktiež nabitá sviežimi farbami, takže naplní pozitívnou energiou všetky letné dobrodružstvá.


⌨️ K. Kmeťová 📸 NEW ERA


 


 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise