Štýlové tipy na vianočné darčeky

Predvianočný čas adventu je spojený s dlhými prípravami, kedy nielen ty horúčkovito rozmýšľaš o vhodných daroch pre najbližších. Preto sme pre teba pripravili niekoľko zaujímavých tipov, vďaka ktorým vyčaríš úsmev na tvári aj tým najnáročnejším príbuzným.

Tip č.1 – Tie Dye x Star Wars

Tie Dye x Star Wars

I keď momentálne v kinách fičia Eternals, my milujeme klasické Star Wars podobne ako Elements. Tí do svojej novej kolekcie okrem hviezdneho kultu zakomponovali aj trendy prvky batiky, podobne ako do štýlovej dosky Element Trip Out Nick Gar. Tá dokonalo sadne s pastelovými ponožkami American Socs Tie Dye a šmrncovými Adidas Harden Stepback 2. Ak preto nevieš, čím pod stromčekom vyčaríš úsmev na tvarí tvojej street style sestre či priateľke, tak tento pastelový set nabitý pozitívnou energiou je jasná voľba.

Tip č.2 – Štýl podľa Cynthia Rowley

Štýl podľa Cynthia Rowley

V prípade, že sa s tebou o miesto na gauči delí milovníčka štýlových kúskov prémiovej kvality, tak jednoznačne siahni po mikine Roxy Rowley. Unikátna spolupráca s poprednou americkou módnou návrhárkou Cynthia Rowley a Roxy jej totiž dodá pocit jedinečnosti. Trendy vibe v levanduľovom tóne pritom umocníš i klasickými teniskami na platforme Roxy Seilahh a nesmrteľnou šiltovkou New Era. Na tú nedajú dopustiť nielen insta celebrity, ale ani módne maniačky. Fialová je však hot záležitosťou aj na svahu. Pohár čaju v ľadovom kráľovstve tvojej fashion polovičke určite spríjemní čiapka Roxy Aria Beanie.

 

Tip č.3 – Červená klasika

Červená klasika

 

Ak hľadáš darček pre mužského milovníka old school klasiky, tak jednoznačne choď do červenej. Flanelová košeľa v karo prevedení Quiksilver Tolala Allover by nemala chýbať v žiadnom pánskom šatníku. Podobným must have kúskom sú i tenisky Nike SB Blazer Court či štandardná šiltovka New Era NY Yankees. No a Vianoce by neboli Vianocami, keby sa pod stromčekom neobjavili ponožky. Mužské srdce v tvojom okolí zaručene potešia Vans Checkerboard Crew.

 

Tip č.4 – Výbava pre vášnivého snowboardistu

Výbava pre vášnivého snowboardistu

Zelená je cool. A zima jej praje predovšetkým na svahu, kde dokáže zohriať a umocniť atmosféru na doske. Preto je teplá froté mikina Jordan Essentials Flc povinnou výbavou na silvestrovskú chatu. Tá skvelo sedí so šmrncovým tričkom Vans Off The Wall Classic Spiral Tie Dye. Radosť zo spoločných chvíľ vonku so svojím mužským spoločníkom však podporíš  aj klasickou čiapkou Quiksilver Tofino Beanie a skvelými snowboardovými okuliarmi.

⌨️ K. Kmeťová 📸 DC Shoes


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise