Trendy zimné čiapky roku 2019

Športový štýl je šmrnc už niekoľko sezón a nezáleží pritom, či je fitko alebo board váš kamarát alebo nie. Navyše zimné čiapky s nádychom športového looku spestria nielen váš každodenný outfit, ale i zahrejú a ochránia pred nepríjemným počasím nadchádzajúcich mesiacov. My vám teraz predstavíme nadčasové kúsky z našej zimnej kolekcie čiapok, ktoré oživia okrem zasnežených zjazdoviek aj ulice či office, v ktorom pracujete.

Champion Beanie Cap

Novinky od značky Champion v prevedení Beanie Cap môžete jednoducho integrovať do vášho každodenného šatníka. Hodia sa do práce, ale aj na voľný čas s priateľmi. Champion v kolekcii Beanie Cap prináša bohatú farebnú škálu a v pohode ju môžete kombinovať s džínsami spolu s teplou páperkou, no nič nepokazíte ani vtedy, ak ju spojíte s vlneným kabátom a koženými nohavicami. Dosiahnete tak nadčasový športový look, ktorý je aj túto zimnú sezónu veľmi IN.

Champion Beanie Cup navyše okrem dámskych farieb v podobe ružovej či fialovej, vytvorilo i množstvo čiapok v neutrálnych tónoch, ktoré sú vhodné i pre pánov. Pokojne si tak môžete dopriať jeden kúsok pre seba a druhý pre vašu polovičku.

Champion Beanie Cap

Dakine Tall Boy

Univerzálne, no zároveň štýlové farby čiapok Dakine Tall Boy vás určite dostanú. Nás oslovil ich premyslený dizajn, ale aj funkčnosť. 100% akryl je vhodnou voľbou pre zimné dni. Hodí sa na svah, ale aj do práce. Dakine Tall Boy pritom vyšperkuje váš každodenný outfit a môžete ju pokojne kombinovať s bundou, ale aj kabátom.

Dakine Tall Boy

Dakine Cutter Beanie

Street style a Beanie jednoducho idú ruka v ruke. My sme sa zamilovali do neskutočného prevedenia Dakine Cutter Beanie, ktorá svojimi farbami a dizajnom oživí každý outifit. Či už idete na kávu, do práce alebo s bordom na hory. Našim favoritom je jednoznačne v zlatom prevedení, nájdete ju však aj v ružovej a svetlohnedej farbe.

Dakine Cutter Beanie

Jordan Beanie Cuffed

Minimalistické prevedenie Jordan Beanie Cuffed s jednoduchým dizajnom je ideálnou voľbou, ak hľadáte pohodlný, no zároveň kvalitný kúsok na každodenné nosenie. Nás nadchla najmä Jorden Beanie Cuffed vo farbe tejto sezóny – červenej, no máme ich i v nadčasových prevedeniach sivej, čiernej a bielej.

Jordan Beanie Cuffed

Ellesse Velly Pom Pom Beanie

Chcete v zime zažiariť? Tak Ellesse Velly Pom Pom Beanie je pre vás tou správnou voľbou. Sýte farby, brmbolec a výrazné logo v prednej časti oživia každý look. Čiapka z dielne Ellesse je navyše teplá a kvalitne spracovaná, takže zahreje aj počas tých najchladnejších zimných dní.

Ellesse Velly Pom Pom Beanie

Zdroj: Text - PhDr. Katarína Kmeťová / Foto - Champion, ellesse, Jordan, dakine


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise