Tričká z novej kolekcie DC Fall 2016 vám nesmú chýbať v šatníku

Štýlové kúsky s potlačou

Medzi najnovšie trička z kolekcie DC Fall 2016 sa zaradili aj tričká s krátkym rukávom s potlačou. Biele tričko DC Kalis Love SS má na prsiach natlačený dynamický obrázok skejtera. Čierne tričko DC Philanthropist SS je určené pre odvážnych pánov, ktorí nemajú s ničím problém. Je na ňom lebka v šiltovke, kráčajúca v perfektných topánkach. Ďalším štýlovým kúskom je tričko DC Pressed SS so skejtom a teniskami.

 

Pánske tričko DC Bar Star SS

 

Veľmi zaujímavé je aj tričko DC Acyd Star SS. Páni, ktorí milujú nezvyčajné trička si prídu na svoje. Je fľakaté s výrazným bielym vzorom na prsiach. Jeho nosenie si obľúbite, pretože je vytvorené z bavlny a je vzdušné. Do kategórie tričiek s krátkym rukávom patrí aj čierne tričko DC Minimal 16 SS. Na hladkom tričku je cez prsia nažehlené modré logo DC a biely nápis ISKATEBOARDING. Predáva sa vo veľkostiach M, L a XL. Chlapi, ktorí majú radšej klasiku si vyberú tričko DC Durlston v tmavohnedej farbe s náprsným vreckom na ľavej strane.

 

Pánke tričko DC Smashed SS

 

Obľúbené sú aj tričká s dlhými rukávmi

Zaujímavé tričko s dlhým rukávom je DC Shiftwork Ls Raglan. Biele telo a červené rukávy sú zaujímavý dizajnérsky kúsok. Na prsiach sú čierne nápisy typické pre módnu značku DC. Tričko so 100% bavlny sadne ako uliate chlapom, ktorý nosia veľkosť M a L.

 

Juniorské tričko DC Star SS

 

Ženské kúsky

Módni dizajnéri športovej značky DC samozrejme v najnovšej kolekcii nezabudli ani na dámy. Čierne tričko s krátkym rukávom a s potlačou DC Savage Ride Loose Ss je voľného strihu. Je na ňom natlačený zúrivý medveď a dáma so skejtom v ruke. Je vyrobené zo 100% bavlny a v predaji je vo veľkosti XS, S a M. Klasickým kúskom, ktorý by v ženskom športovom šatníku určite nemal chýbať je tričko DC Star SS. Tmavomodré tričko má na prsiach výrazný biely znak DC a rovnaké tričko nájdete aj v pánskej kolekcii.  Veľmi pekné je aj biele tričko DC Nite Wolf SS. Na celej prednej ploche je výrazný obrázok vlka a lapača zlých snov. Motív je jemný, no hneď upúta pozornosť. Predáva sa vo veľkosti XS, S a M. Jednoduché, ale praktické bordové tričko DC Cliff Over má na chrbte kovový zips. Pre milovníčky športu je určená aj mikina DC Stay Rad Raglan Crew. Sivá mikina s nápisom na prsiach má tmavo sivé dlhé rukávy a práve kombinácia farieb jej dodáva šmrnc. Na konci rukávov a na páse sú prispôsobivé gumy. Mikina je z príjemného materiálu a predáva sa vo veľkostiach S a M.

 

Dámske tričko DC Star SS

 

Dámska mikina DC Stay Rad Raglan Crew


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise