Vystúpte z davu s novinkami Air Jordan

Obľúbená športová značka Air Jordan prináša niekoľko jarných noviniek, ktoré vás nenechajú chladnými. Z kolekcie nových mikín, tričiek, tenisiek či šiltoviek si určite vyberiete kúsok, ktorý budete jednoducho milovať. Dizajnéri do modelov dostali všetky horúce trendy.

Modely oblečenia, tenisiek a doplnkov Air Jordan ti vždy zaručia jedinečnosť. Tenisky po prvýkrát vymyslel v roku 1984 Peter Moore tak, aby ladili k dresom tímu Chicago Bulls a od vtedy sú nie len topánky, ale aj všetky handry mimoriadne populárne u ľudí, ktorí majú radi pohodlné športové oblečenie.

 Air Jordan

Tenisky, ktoré musíte mať

Basketbalové topánky Eclipse Chukka vychádzajú z pôvodného modelu Eclipse, ktorý je jedným z posledných prírastkov stajne Jordan. Poskytujú ľahkú priedušnosť a všeobecnú podporu s pomocou vysoko kvalitného zvršku v štýle Chukka. Osobitne navrhnutý, tkaný zvršok je ľahký a priedušný. Nezvyčajný neoprénový jazyk zaisťuje pohodlné nosenie. Veľmi ľahká pena EVA a stielka OrthoLite poskytujú maximálnu mäkkosť. Klasický vzor rybej kosti na podrážke zvyšuje priľnavosť k povrchom. Jednotka Air-Sole v päte mierne neutralizuje otrasy a údery. Tenisky nájdete v lososovej, sivej a bielej farbe.

Jordan tenisky

Výnimočný dizajn

Nádherné tenisky Jordan 23 Breakout vynikajú svojim dizajnom. Autori sa inšpirovali pri modeli Air Jordan XI. Moderná silueta reaguje na aktuálne trendy, ale nesie si aj kúsok histórie. Zvršok je vyrobený z odolnej dierkovanej kože pre špičkové pohodlie a priedušnosť. Majú nízkoprofilový dizajn a integrovanú vzduchovú jednotku Air Sole pre prirodzený rozsah pohybu. Neoprénový jazyk a pohodlný strih umožňuje ľahké nazúvanie a vyzúvanie. Pod pätou majú vzduchovú bublinu, ktorá tlmí došľap. Ešte stále váhate?

Jordan tepláky

Tepláky, ktoré si nebudete chcieť vyzliecť

Pánske tepláky Jordan Flight Lite sú mimoriadne pohodlné, mäkké a vyrobené z kvalitnej bavlny a polyesteru. Elastický pás so sťahovacou šnúrkou zaisťuje maximálne pohodlie. Spodný lem s gumou pomáha zužovať tvar. Na bokoch nechýbajú vrecká a tepláky sú doplnené logom Jordan. Milovník športu si môže vybrať zo svetlej alebo tmavej farby. Ich moderný vzhľad je vhodný nie len do fitka, ale aj na voľný čas.

Jordan mikina

Mikiny a tričká na nezaplatenie

Pánska mikina Jordan Flight Lite s full zipsom ju ušitá z bavlny a polyesteru a doplnená 3D logom. Kvalitný materiál udržuje teplo tela. Pohodlne sa nosí a je príjemná na dotyk. Moderný dizajn zaručuje trendy veľká kapucňa. Vo vnútri mikiny je vrecko na média a vedenie káblu na slúchadlá. Tričká Jordan sa príjemne nosia a výborne sedia. Sú vhodné na šport ale aj relax. Aj keď majú jednoduchý dizajn, logo Jordan nikdy nesmie chýbať.


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise