Zimné doplnky, ktoré nikdy nesklamú

Teplé čiapky, vlnené šály a trendové čelenky v retro štýle sú top zimné doplnky už niekoľko sezón. Oživia každý tvoj outfit, posunú ťa na vyššiu úroveň a zároveň ťa famózne zahrejú. Zimné doplnky sú jednoznačne nezameniteľným kúskom každého šatníka a pár nadčasových a štýlových doplnkov na zimu sa udomácnilo aj u nás.

Nesmrteľné zimné čiapky

Klasické vlnené čiapky snáď nikdy nevyjdú z kurzu. Módni guru ich donekonečna používajú na doplnenie akéhokoľvek zimného outfitu a nadšenci zimných športov ich s radosťou nosia nielen do prírody, ale aj mesta. Naše zimné čiapky New Era či DC sú zábavné a farebne rozmanité, takže nimi ľahko okoreníš pochmúrne a chladné dni. Výrazná čiapka navyše vytvorí skvelú kombináciu s farebným kabátom alebo oživí jednoduchý look v klasických farbách. Ak si však skôr športovo naladený a hľadáš kvalitný kúsok na zasneženú zjazdovku, potom by si rozhodne nemal prehliadnuť nadčasovú kolekciu zimných čipiek Jordan CuffedQuiksilver Performer 2.

Nesmrteľné zimné čiapky Quiksilver, Roxy, Jordan, DC, New Era, Nike ...

Imidžové čelenky

Čelenky sú momentálne jedným z najtrendovejších doplnkov hlavy a ich zimné stvárnenie by nemalo chýbať na hlave žiadneho trendsettera. Naše vlnené čelenky od Roxy sú štýlové a prispôsobivé, čiže nimi ľahko dokombinuješ akýkoľvek outfit. Športové prevedenie od DC zas ocenia všetci nadšenci zimných športov, ktorí chcú mať na svahu šmrnc prepojený s retro štýlom 80-tych rokov.

Imidžové čelenky DC Shoes skvele zahrejú uši.

Nákrčníky a šály do každého počasia

Dlhé pletené šály, či pohodlné nákrčníky sú nesmrteľné zimné doplnky, ktoré príjemne zahrejú v akomkoľvek chladnom počasí. Nákrčníky od Roxi farebne oživia každý lyžiarsky outfit, no určite ním nešľapneš vedľa, ak ho dokombinuješ i s elegantnou bundou či kabátom. Športovejšie povahy bez pochýb poteší kolekcia od DC či Quiksilver, ktoré sa pre túto sezónu pohrali s potlačami a nápismi. Podobný trend vyznáva v kolekcii šálov na zimu i Fila, no a brand Roxy sa aj v prípade šálov zameral skôr na farebnú eleganciu a vytvorili tak jedinečnú kolekciu na zjazdovku i do mesta s názvom Let It Snow.

Nákrčníky a šály do každého počasia

Ideálne doplnky lyžiarskej a snowboardovej výstroje

Vášniví lyžiari i snowboardisti zaiste na svahu ocenia aj kvalitnú kuklu. Kukla však okrem funkčných vlastností dokáže zaujímavým spôsobom oživiť tvoj zjazdovkový look. Búrlivejšie povahy zaiste osloví výrazná farebná rada DC Felony a konzervatívnejší jazdci by si zas nemali nechať ujsť kukly z dielne Quiksilver Dakine. Podobne na tom sú aj zimné rukavice, s ktorými sa ich tvorcovia túto sezónu naozaj vyhrali. Retro nádych rukavíc Quiksilver ťa ohúri podobne, ako jeho celá zimná kolekcia, ktorá sa nesie v tomto duchu. Milovníci výrazných kúskov by zas mali pozornosť upriamiť na DC Franchise a DC Salute. No ženské lyžiarky a snowboardistky určite potešia zimné rukavice s nezameniteľným dizajnom od Roxy.

Ideálne doplnky lyžiarskej a snowboardovej výstroje

⌨️ K. Kmeťová 📸 Roxy, DC, Quiksilver, Dakine, Jordan

 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise