Ako kombinovať farby mužského oblečenia

Oživ svoj štýl správnymi farbami

Ak chceš oživiť tvoj doterajší štýl oblečenia nie je nič lepšie ako premyslieť tóny tvojich obľúbených kúskov. Našťastie na to, aby si zistil, čo je pre teba vhodné a v čom budeš vyzerať naozaj dobre, nepotrebuješ byť špičkovým dizajnérom. Stačí len dodržiavať pár základných pravidiel. Preto nie je na škodu stiahnuť si z webu color wheel pre oblečenie a uložiť ho do telefónu. Vďaka nemu budeš mať ráno rýchlo predstavu, ktoré farby môžeš dokombinovať s inými ako aj aká je ich postupnosť. No pre lepšiu orientáciu ti teraz predstavíme základne pravidlá farebného kombinovania oblečenia pre mužov.

Námornícka neznesie čiernu

Námornícka modrá alebo navy color je základná farba používaná v pánskej móde. Vyznačujú sa ňou džínsy, saká, mikinytričká. Takže ak máš aj ty vo svojej skrini pár vychytávok v tejto farbe, maj na pamäti, že ju v žiadnom prípade nesmieš zladiť s čiernou. Tým úplne zabiješ svoj street vibe. Preto najlepšie, čo môžeš urobiť je námornícku modrú dotvoriť s bielou alebo béžovou farbou. No a ak si rád stredobodom pozornosti, nič nepokazíš ak si navy oblečieš s ružovou.

Výzva v podobe vínovej a červenej

Vínovo červená alebo bordová je ďalšia obľúbená farba v prípade mužského oblečenia. Je však i zradná, pretože je ťažko kombinovateľná. Takže ak chceš vyzerať ako cool elegán tak nemôžeš nič lepšie spraviť ako ju dokombinovať s námorníckou modrou. Dobre však pri nej zafunguje aj neutrálna čierna, biela, šedá a hnedá. Výraznejšie typy zas v pohode zvládnu jasne červenú s bielymi doplnkami. No ak chceš okolie ohúriť ostrým štýlom choď jednoznačne do červeno čiernej kombinácie.

Zelená pozdvihne mužnosť

Zelená je skvelou univerzálnou farbou mužského šatníka. Street style móda sa v nej vyžíva najmä v podobe búnd, mikín i nohavíc. Je to tak kvôli tomu, že odtiene zelenej, olivovej a khaki patria k najviac lichotivým farbám pre mužov. Takže ak chceš naplno pozdvihnúť svoju mužnosť kombinuj ju s čiernou, hnedou, bielou, ale i našou obľúbenou námorníckou modrou.

Pár tipov na záver

  • Pri dileme ako kombinovať farby oblečenia muži sa zameraj na vyvážený vzhľad.

  • Výrazné farby páruj s neutrálnymi odtieňmi.

  • Štýlovú a nadčasovú kombináciu dosiahneš ak do outfitu zakomponuješ námornícku modrú, vínovú alebo červenú farbu.

  • K rozbitiu čierneho looku použi svetlé farby v podobe bielej, ružovej alebo svetlo modrej.

 

⌨️ K. Kmeťová 📸

 

 

 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise