Zaujímavosti


ROXY pre svet v čistote

Značka Roxy vykročila správnym smerom a rozhodla sa, že bude využívať recyklovaný odpad na výrobu produktov. Túto sezónu tak môžeme vyskúšať jej moderný pohľad čistého sveta. Produkty sú vyrábané z VITA Fabric materiálu, recyklovaný taliansky techno-textil, ktorý nielen dobre vyzerá ale je aj veľmi odolný. Týmto spôsobom chce Roxy prispieť k vyčisteniu a ďalej neznečisťovaniu našej planéty.

Čitať viac…

Najlepšie najpredávanejšie najdrahšie tenisky roku 2018

Práve minulý rok, sa dá nazvať aj súbojom tzv. “chunky, dad shoe” a bežných topánok. Prišla nová technológia a nové materiály, ktoré predtým nezvykli byť používané - aspoň nie v takom množstve ako predtým. Tieto nezvyklé matroše boli skombinované s modelmi klasík, na ktoré sme boli zvyknutí. Nike vyzdvihla technológiu, ktorú Adidas zavrhla a Puma rovnako nestrácala žiadny čas. ....

Čitať viac…

A STAR IS BORN "Jordan"

Myslím, že všetci sa zhodneme na tom, že móda v dnešnej dobe vobec nie je jednoduchou záležitosťou. Každý by mal vedieť aspoň čo-to o samotných značkách a o hlavných osobnostiach, ktoré stoja na ich čele. Príkladom takejto osobnosti, o ktorej sa síce veľa nehovorí, ale je dôležitým článkom v Nike svete, je Michael Jordan. Čo tak si ale povedať trochu o značke Jordan, ktorá sa stala kultovou už od svojho začiatku v roku 1984?

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise