Zaujímavosti


Do basketbalového tímu Prievidze prichádza bývalý hráč americkej NBA

Basketbalový tím BC Prievidza posilní nový hráč. 28-ročný a 206 cm vysoký pivot, bývalý hráč americkej NBA LA Lakers, Derrick Caracter.

Čitať viac…

Na Chopku vyrastá nová lanovka

Správa, ktorá poteší všetkých priaznivcov zimných športov. Južná strana Chopku sa rozrastá o ďalšie dopravné zariadenie, ktoré spojí Krupovú s Kosodrevinou (1080-1488 m n.m.) a umožní tak komfortnejší presun na Chopok.

Čitať viac…

Air Jordan - Tenisky nesúce meno basketbalovej legendy

Air Jordan je americká spoločnosť na výrobu obuvi, založená v roku 1984. V súčasnosti je dcérskou spoločnosťou divízie Nike a jej logom je takzvaný Jumpman, silueta Michaela Jordana smečujúci basketbalovú loptu do koša.

Čitať viac…

Tenisky Vans - nielen pre skejterov

Americkú spoločnosť Vans na výrobu športovej obuvi založil pred päťdesiatimi rokmi Paul Van Doren v Kalifornii. Už od útleho veku sa pohyboval v obuvníckej oblasti, pretože jeho matka pracovala v Randyho obuvníckej firme. Po tom, čo Paul Van Doren opustil školu, aj on sa zamestnal v tej istej firme, a neskôr sa tam stal i výkonným riaditeľom. Avšak túžby Paula Van Dorena smerovali k vlastnej spoločnosti, ktorú si nakoniec aj založil so svojim bratom Jimom Van Dorenom s pomocou ich priateľov.

Čitať viac…

Ponožky Stance nie sú len obyčajné ponožky

Pre tých, čo si dávajú záležať na svojom výzore a chcú byť štýlový za každých okolností, mali by svoj outfit doladiť k úplnej dokonalosti. Dá sa to veľmi jednoduchým spôsobom. Funkčný, ničím výnimočný kus odevu, ako sú ponožky, sa dá povýšiť na dizajnový, pútavý kúsok, ktorý zaujme.

Čitať viac…

Nová kolekcia Quiksilver inšpirovaná vlnami

Výhradne športová značka Quiksilver je jedným z najväčších svetových výrobcov oblečenia pre surferov a ostatných boardových nadšencov. Koncept morských vĺn a pláže sa podarilo spoločnosti Quiksilver pretaviť v životný štýl, kde módu určujú aktivity športových nadšencov.

Čitať viac…

Závan exotiky s novou letnou kolekciou Roxy pre leto 2016

Aj tento rok bude Roxy určovať smer streetovej módy. Tá sa bude niesť v štýle kvetov, aztéckych vzorov a pastelových odtieňov. Nová kolekcia so svojími voľnými a pohodlnými strihmi je ľahká, dievčenská a zároveň športová. Zaľúbenie v značke Roxy a jej novej kolekcii si nájdu najmä tí, ktorí majú radi pohyb a aktívny životný štýl, pretože nové kúsky sú odvážne a spontánne.

Čitať viac…

Converse All Star tenisky so štýlom aj históriou

Na svete je len málo značiek tenisiek, ktoré dokázali preniknúť do toľkých kultúr tak, ako práve Converse All Star.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise