DC shoes.co USA

Značka z 24 ročnou tradíciou. Spoločnosť DC bola založená v júny 1994 Damonom Wayom a Kenom Blockom. Povodné miesto založenia bolo Carlsbade v Californii, ale teraz sídli v Huntington Beach, California.

DC pôvodne patrilo pod "Droors Clothing" ale po jeho predaji ( v súčasnosti už zaniknutý) už na neho nemalo žiadne väzby a stalo sa jednoducho DC Shoes.

 Damon Wayo a Ken Block

Dňa 8. marca 2004 získala pod seba spoločnosť Quiksilver za 87 miliónov USD. Spoločnosť DC sa v roku 2010 presunula z Vista v Californii, na centrálu firmy Quiksilver v Huntington Beach.

 

V roku 2010 bolo tiež online vydané video s názvom "Skateboarding Is Forever" v ktorom predstavili časti amatérskych skateboardových tímov tej doby.

V roku 2013 sa skateboardisti z videa: Marquise Henry, Matt Miller, Wes Kremer, Evan Smith a Greg Myers stali skateboardistami sponzorovanými spoločnosťou DC. Od tejto doby dosiahli profesionálny status "skatera"

 

V roku 2011 prešla značka omladzovacím procesom. Zahŕňal návrh nového vlajkového loga.

Súčasť procesu bolo aj online predstavenie nového člena Steveho Berra. Ďalšími novými členmi tímu boli Mikey Taylor,Mike Mo Capaldi, Nyah Huston, Chris Cole a Davis Torgerson. Felipe Gustavo bol predstavený neskôr.

 
V prvej polovici roku 2013 pokračovala podpora nových členov tímu ako Capaldi ("Mike Mo S"),Kremer ("Wes Kremer Pro"),a Huston následnou spoluprácou vydali svoje pro modely Tenisiek. V záverečnej noci v máji 2013 sa v hoteli Roosevelt v Los Angeles, Kalifornia, USA uskutočnila úvodná akcia pre prvú modelovú skate botu Hustonovej kariéry, s Petem Rockom v úlohe DJ. Model je nazvaný "Nyjah Huston Signature Shoe" a propagačné reklamné prvky Huston vykonáva trik na sérii schodov na Hollywood High School v Los Angeles, USA

"Wes Kremer Pro"

Cyril Jackson, sprevádzaný modelom topánok "Baker Council S", bol predstavený ako nový amatérsky člen tímu v polovici augusta 2013.

 
Firma DC prosperuje do dnes a jej súčasťou sú stále aj značky Quiksilver a Roxy.

 

 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise