Jason Markk, špičková a šetrná starostlivosť o vašu obuv

Jason Mark je jedna zo značiek, ktorá sa postará, aby tvoje tenisky zostali v dobrej kondícii čo najdlhšie. Koniec používaniu domácich čistiacich prostriedkov obsahujúcich drsné chemikálie alebo v horšom prípade práčky. Ich výrobky sú prírodné a kompletne biologicky rozložiteľné. Vdýchnu tvojim teniskám nový život.

Vzhľadom na to, že neexistoval čistiaci prostriedok navrhnutý špeciálne pre tenisky, Jason Markk naplnil túto medzeru zavedením čistiaceho prostriedku na čistenie topánok Jason Markk Premium. Koniec používaniu domácich čistiacich prostriedkov a iných riešení obsahujúcich drsné chemikálie. Vďaka vytvoreniu značky s prírodným prístupom, veľa nadšencov, zberateľov a publikácií to rýchlo uznalo za najlepší produkt na trhu.

Cieľom spoločnosti je naplniť potreby a potreby dnešných spotrebiteľov tenisiek tým, že bude naďalej inovatívna a tvorivá. Ich poslaním je stať sa najviac uznávaným a dôveryhodným obuvníckym výrobkom, upratovacími službami a značkou príslušenstva na svete.
Táto americká spoločnosť bola založená v roku 2007 a dnes ich výrobky nájdete vo viac ako 2000 obchodoch v 30 krajinách.



Čo by vás mohlo zaujímať:

Je to bezpečné?
Áno, Jason Markku Premium Sneaker Cleaner bol vytvorený tak, aby bol šetrný k materiálom. Neobsahuje žiadne chemikálie alebo abrazíva. 98.3% obsahu sú prírodné látky. Prípravok je kompletne biologicky odbúrateľný.

Vhodný na všetky materiály
Jason Markku si poradí so špinou na koži, semišu, nubuku, nylonu, plátne, plastoch, gume, tkanine, ... Pri čistení náchylných materiálov ako sú koža, semiš, nubuk alebo bavlna použite radšej mäkčený kefku a dávajte pozor, nech na materiál netlačíte a nepoškriabete či nepotrháte jeho vlákna.

Z čoho je Jason Markk vyrobený?
Je vyrobený z prírodných mydiel získaných z kokosového a jojobového oleje.

Ako často umývať tenisky
Mydlo na tenisky Jason Markk je určené k dennej údržbe vašich tenisiek. Nečakajte, kým sa vám na chúlostivých materiáloch nahromadí viac špiny.

Ako Jason Markk funguje a čistí?
Odolné nečistoty ako olej, mastnotu, prach, alebo šmuhy od trávy ľahko odstránite s mydlinami Jason Markk. Prírodné oleje obsiahnuté v mydle dodajú po každom umytí materiálu prirodzenú odolnosť proti ďalším nečistotám.

Ako vyčistiť snapback?
S určitou opatrnosťou a šetrnou kefkou môžete skúsiť pomocou Jason Markk vyčistiť aj škvrny na svojej snapback šiltovke. Máme vyskúšané, že vlna ľahké drhnutie vydrží a niektorých nečistôt sa dá ľahko zbaviť. Primárne je však prípravok určený k údržbe tenisiek.


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise