Ponožky Stance nie sú len obyčajné ponožky

Pre tých, čo si dávajú záležať na svojom výzore a chcú byť štýlový za každých okolností, mali by svoj outfit doladiť k úplnej dokonalosti. Dá sa to veľmi jednoduchým spôsobom. Funkčný, ničím výnimočný kus odevu, ako sú ponožky, sa dá povýšiť na dizajnový, pútavý kúsok, ktorý zaujme.

 

Dizajnové ponožky Stance s vysokým strihom

 

Ponožky Stance sú špeciálne navrhnuté tak, že ich dizajn zostane neporušený po natiahnutí na nohu.  Ponožky tejto značky, nielenže dobre vyzerajú, ale dokonale sa postarajú aj o vaše nohy. Tým, že dobre padnú a prispôsobia sa každej nohe, zaručia vysoké pohodlie. K pohodlnosti prispieva aj elastické spevnenie na priehlavku a bezšvové spojenie na prstoch. Vyrobené sú z prémiových materiálov, a hlavne česanej bavlny. Ponožky sú zosilnené na najviac namáhaných miestach a šev je takmer neviditeľný.

 

Dizajnové ponožky Stance

 

Dizajn Stance ponožiek je špecifický svojim vyšším strihom, nápaditými vzormi a farbami. Inšpirácia pre dizajnových tvorcov musela byť skutočne výnimočná. Zaujímavá je aj špeciálna kolekcia Star Wars, ktorá prináša vzory mnohých postáv z filmu a je skvelým darčekom pre každého fanúšika hviezdnych vojen.

 

Ponožky Stance s dizajnom Star Wars

 

Výrobcovia Stance ponožiek vyzdvihli kategóriu oblečenia, ktorá bola dovtedy prehliadaná alebo ingnorovaná, a vdýchli jej nápad. V súčasnosti je značka dostupná vo viac než 40 krajinách, pre tých, ktorí sa odvážia byť rozdielni.

Ikonami tejto americkej značky ponožiek sú športovci, umelci, dizajnéri, hudobníci, stajlisti, spisovatelia či fotografi, a táto skupina je prezývaná „Punks & Poets“. Najznámejšie mená, ktoré sa spájajú so značkou Stance sú Will Smith, Rihanna, alebo basktbalová hviezda Dwyane Wade.  Značka sa dokonca stala aj oficiálnym poskytovateľom ponožiek pre NBA, ktoré sú špeciálne navrhnuté pre šport, a svojím dizajnom a farbami zrušili koncept zaužívaných jednofarebných ponožiek.

 

Pohodlné dizajnové ponožky Stance


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise