Tenisky Vans - nielen pre skejterov

Americkú spoločnosť Vans na výrobu športovej obuvi založil pred päťdesiatimi rokmi Paul Van Doren v Kalifornii.  Už od útleho veku sa pohyboval v obuvníckej oblasti, pretože jeho matka pracovala v Randyho obuvníckej firme. Po tom, čo Paul Van Doren opustil školu, aj on sa zamestnal v tej istej firme, a neskôr sa tam stal i výkonným riaditeľom. Avšak túžby Paula Van Dorena smerovali k vlastnej spoločnosti, ktorú si nakoniec aj založil so svojim bratom Jimom Van Dorenom s pomocou ich priateľov.

 

Štýlové tenisky Vans Sk8-hi Slim, nie len pre skaterov

 

Tak vznikla spoločnosť Vans, ktorá sídli v meste Cypress. Vďaka veľkým úspechom a spokojnosti zákazníkov sa im po roku podarilo otvoriť maloobchodnú predajňu na 704 East Broadway. Obľúbenosť značky Vans značne stúpala a vrchol nastal v roku 1982, keď sa vo filme Fast Times at Ridgemont High, objavil hlavný hrdina Sean Penn, v modely Vans Slip-On. Dobrý marketingový ťah, umiestnenia produktu vo filme, zafungoval a vďaka tomu sa predaj tenisiek Vans rozšíril po celej Amerike a následne aj po celom svete. Tenisky Vans sú stále obľúbené medzi celebritami. Nosia ich Jessica Alba, Justin Bieber, Kristen Stewart, Ringo Starr a mnoho ďalších. Výnimkou nie je ani spolupráca so známymi kapelami, či už ide o Metallicu, Slayer alebo Odd Future.

 

Tenisky Vans Slip-On donuts

 

Vans sa po čase stala poprednou značkou spoločne s ďalšími americkými značkami ako sú Randy, Keds alebo Converse. Snažili sa presadiť aj vo výrobe športovej obuvi pre atlétov, no v tom odvetví boli už dominantné značky ako sú Adidas, Puma a Nike, takže sa nepresadili.

V roku 2000, podľa časopisu Forbes, bola značka na prvom mieste v zozname najlepších malých spoločnosti v Amerike. V súčasnosti nie je Vans zameraná len na obuv, ale svoju výrobu rozšírila aj o tričká, mikiny, batohy, čiapky a doplnky. Nové kolekcie sú vždy inovatívne, nápadité a štýlové.

 

Značkové tenisky Vans Authentic


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise