Poznáte výhody značkového oblečenia?

Výhody značkového oblečenia majú široký záber. My ti teraz priblížime len niekoľko pozitív prémiového tovaru oproti lacným a nekvalitným kúskom.

Nekupuj topánky a odev na pár mesiacov

Jednou z najdôležitejších predností značkového oblečenia je jeho trvácnosť. Známe brandy, ktoré ponúkame i v našom shope ako Adidas, Nike či Jordan vyrábajú svoje produkty len z prvotriednych materiálov. Takže v ich prípade môžeš zabudnúť na priesvitajúce látky, žmoľky, vykúkacie šnúrky a neestetické strihy. Naše značky tvoria svoje modely tak, aby ani po dlhodobom používaní nestratili príťažlivý vzhľad. Farby sú i po rokoch žiarivé a tvary lichotivo padnúce. Podobne sú na tom aj topánky, tenisky a doplnky z ich tvorby. Tie sa okrem kvalitných materiálov vyznačujú širokou funkčnosťou a pohodlnosťou.

Logá značiek adidas, nike, jordan, converse, vans, dc, roxy, quiksilver … foto 1.

Prezentuj sa svetu oblečením

Navyše každá z našich značiek razí filozofiu street style. Móda ulice je pre nich náboženstvom a tomu prispôsobujú aj kolekcie. Tie sú nabité nielen špičkovými materiálmi, ale aj najnovšími technickými vychytávkami, aby ti čo najviac spríjemnili tvoj pobyt vonku. Nike AirMax alebo Adidas Superstar sú nesmrteľné kúsky, ktorých najväčšou prednosťou je pohodlnosť za každých podmienok. Navyše sú tvorené nielen na voľný čas, ale aj šport. Vďaka ich prepracovanému tvarovaniu a výberom materiálov v nich dokážu hviezdy basketbalu, atletiky i skateboardingu podávať nadľudské výkony.

Tenisky nike Air Max a tenisky adidas superstar foto 2

Udržateľnosť im nie je cudzia

Výrobcovia značkového oblečenia taktiež reflektujú aj súčasnú situáciu so životným prostredím. A preto celé tímy ich dizajnérovi a inovátorov pracujú na tom, aby predávali produkty, ktoré v minimálnej miere znečisťujú planétu. Používajú recyklované tkaniny, eliminujú stopu CO2 a férovo sa správajú aj k svojím zamestnancom. V ich prípade totiž zaručene nehrozí výroba v neľudských podmienkach za minimálnu mzdu.

Sú vždy IN

No a v neposlednom rade medzi výhody značkového oblečenia patrí nadčasovosť. To znamená, že tenisky od renomovaných športových značiek len tak rýchlo nezoderieš a môžeš ich kombinovať naozaj s čímkoľvek. Hodia sa nielen na ulicu, ale skvelo ich využiješ aj pri slávnostných udalostiach. Oblek a tenisky dnes už nie je žiadny prešľap. Takže ak váhaš, do akého značkového oblečenia investovať, určite stav na už spomínané tenisky a tričká. Ide o univerzálne kúsky, ktoré môžeš skombinovať na 100 rôznych spôsobov. Na nákup môžeš využiť akciové ponuky, ktoré u nás bežne fungujú. Za zvýhodnenú cenu získaš oblečenie, ktoré budeš mať v skrini niekoľko rokov a nebudeš musieť zbytočne míňať peniaze navyše za doplnenie šatníka pomocou lacných a rýchlokvasených fast fashion kúskov po každej sezóne.

 

⌨️ K. Kmeťová 📸 Boardparadise

 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise