Eventy


Nájdi najlepšie oblečenie do školy v našej kolekcii back to school so zľavou až 50%

Skvelý batoh a nové tenisky sú základom každej školskej výbavy. My v tomto prípade všetkými desiatimi odporúčame nikdy nestarnúci Vans Old Skool Drop či štýlový Fjällräven Fjall Raven Kanken. Ten máme v širokej plejáde farieb, takže o výber núdzu rozhodne mať nebudeš. No a v našej špeciálnej ponuke Back to School nájdeš aj jedinečné batohy za bezkonkurenčné ceny. Našim favoritom je jednoznačne Vans Old Skool v žltej farbe, ale nepohrdli by sme ani klasickým Quiksilver Schol II.

Čitať viac…

Štýlové tipy na vianočné darčeky

Predvianočný čas adventu je spojený s dlhými prípravami, kedy nielen ty horúčkovito rozmýšľaš o vhodných daroch pre najbližších. Preto sme pre teba pripravili niekoľko zaujímavých tipov, vďaka ktorým vyčaríš úsmev na tvári aj tým najnáročnejším príbuzným.

Čitať viac…

Back to school vo veľkom štýle

Škola začína už o niekoľko dní, takže je na čase dať zbohom bezstarostným radovánkam a upriamiť pozornosť na plánovanie tvojich aktuálnych school outfitov. Jasné, vieme, že tento rok to môže opäť veľmi ľahko vyzerať inak, no i ZOOM potrebuje vhodný look. My ti preto ponúkame malú ochutnávku street style trendov, ktoré sa jednoducho kombinujú a ešte lepšie nosia.

Čitať viac…

Do you wanna win a one year sponsorship?

Práve teraz môžeš premeniť svoju vášeň v skajteboardingu na parádnu výhru od Jart Skateboards!

Čitať viac…

Školská Snowboardová Liga 2. kolo.

Ponúkame Vám zábery z 2. kola školskej Snowboardovej ligy.

Čitať viac…

Školská Snowboardová Liga

Piatok 9. januára sa odštartovala Školská Snowboardová Liga v SR. Súťažilo sa v dvoch disciplínach „snowboardcross“ a „slalom“. Počas prvého kola vládla neuveriteľná atmosféra.

Čitať viac…

Ísť na SURF CHAMP 2019 môžeš aj ty!

Už dlho snívaš o tom, že by si sa naučil surfovať? Možno práve tebe vieme tento sen splniť.

Čitať viac…

DC Helter Skelter 2019 v Jasnej

AK sa tešíš na poslednú akciu v tejto sezóne DC Helter Skelter 2019, tak ti ju trošku priblížime a dáme nejaké to info aby si nebol úplne mimo keď tam prídeš.

Čitať viac…

Let It Snow 2019

- 8. ROČNÍK TANEČNÉHO FESTIVALU NA HORÁCH - - v najlepšom zimnom stredisku a klube Happy END Jasná

Čitať viac…

DC školská snowboardová liga 2019 v Jasnej

Projekt ŠKOLSKEJ SNOWBOARDOVEJ LIGY sa na slovensku predstavil po prvý krát v zimnej sezóne 2018 zo zámerom prilákať čo najviac školákov na snowboard a ukázať im cestu ako zmysluplne tráviť volný čas v spojitosti s prírodou s možnosťou objavenia vášne ktorá už od počiatkou snowboardingu sprevádza nadšencou tohto športu.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise