Blog


Nový album Bekima "#uvolniSa" ! + autogramiáda u nás v BoardParadise.

Náš @bekimko vydal minulý mesiac namakaný album #uvolniSa, to už vieš?

Čitať viac…

Vybrať si SNB nohavice nie je vôbec ťažké. Poradíme ti, ako na to.

Pokiaľ ešte nie ste plne vyzbrojení na tohtoročnú sezónu, je už najvyšší čas. Mrknite sa, aké fajné nohavice pre vás tento rok máme.

Čitať viac…

Otvorenie sezóny v Jasnej 2018 / 2019

Snowboardisti lyžiari a iný nadšenci zimných športov POZOR! Berte boardy, lyže, sánky, sáčky, ....

Čitať viac…

Cool aj počas Jesene! Bekim style

Každé fotenie je niečim výnimočné a obzvlášť tie s Bekimom. Tento charizmatický chalan sa nebojí obliecť do ružovej mikiny, či zažiariť v trendy zeleno-žltej bunde.

Čitať viac…

Uhas túžbu s boardom od Lib Tech

V spoločnosti Lib Tech je vytvorenie každej novej dosky ako sen. Travis Rice ich má viac a jedným z nich je aj dominantný T-Rice Pro. Ak aj ty túžiš jazdiť po mäkkej perine freeridu alebo rezať zľadovatelú zjazdovku s prstom v nose, tento sen ti dokážú naše dosky od Lib Techu splniť.

Čitať viac…

Keď stajluje blogerka blogerku

Prinášame vám nádielku kreatívneho obliekania od troch úžasných, charizmatických žien, ktoré sme oslovili na jeden malý projekt. Neprehliadnuteľné baby ....

Čitať viac…

DnB show by III Trident

Ďalšie pokračovanie úspešnej noci DnB show by III Trident Pozvanie prijalo anglické duo THE PROTOTYPES, ktorí su považovaní za strop vo svojom obore. Za posledných pár rokov ovládli DnB scénu a získali si pozornosť hviezd ako Pendulum, Annie Mac, Roni Size a mali možnosť remixovat skladby od Koven, The Qemists, Modestep….

Čitať viac…

UNDER ARMOUR všetko čo potrebuješ na šport

Under Armour založil v roku 1996 bývalý hráč amerického futbalu Marylandskej Univerzity, Kevin Plank. Značka sa stala tvorcom športového oblečenia - oblečenia, ktoré udržuje telo športovcov neprehriaté a suché, a to či už pri tréningu, alebo pri zápase. Aj napriek tomu, že Under Armour ponúka produkty určené pre mužov, ženy a mládež, má komplexný systém delenia, ktorý je jasný a zrozumiteľný. Kolekcia HeatGear ® je ideálna, keď je horúco, ColdGear ® keď je zima a AllSeasonGear ® keď nie sú extrémne podmienky. Cieľom Under Armour je ponúknuť komukoľvek na svete špičkové produkty s vyvinutou štruktúrou látok, exkluzívnymi vlastnosťami odvodu potu a osvedčenými inováciami.

Čitať viac…

THE NBA AND NIKE SB FOR FUN

Nike a basketbalová asociácia NBA vytvorili spoločne kompletnú kolekciu. To predsa nemôže uniknúť našej pozornosti. Kolekcia pozostáva z troch symbolických siluet značky NIKE SB. Športy Basketball a Skatboarding sú spojené v jadre týchto modelov, pretože ...

Čitať viac…

Farebná jeseň je tu. A s ňou rovnako farebná kolekcia Roxy

Šialene horúce leto je za nami a prichádza viac zamračená, daždivá a sychravá časť roka, ktorú si nie každý užíva. Na druhú stranu, čo je lepšie, než sa môcť zababušiť do mäkučkého svetra, nepremokavej bundy s kožušinkou a vyraziť tomu nečasu v ústrety? Vyberáme pre teba tie najštýlovejšie jesenné kúsky z novej kolekcie Roxy, ktoré ťa nielen pripravia na vrtochy počasia, ale navyše v nich budeš vyzerať skvele.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise