Blog


Aj snowboardy podliehajú najnovším trendom

Skôr ako si začnete užívať jazdu po zasnežených svahoch a v prašane, skontrolujte si svoju dosku. Ak už má čo to za sebou, neváhajte si zadovážiť novú. Vaša nová láska by vám mala jazdu na zjazdovke uľahčiť a spríjemniť. Poradíme vám, ako si vybrať snowboard, ktorý je hitom sezóny.

Čitať viac…

Dámy, zažiarte v trendy zimnej bunde!

Je to hotová veda. Zimná bunda je kúskom, ktorý si do šatníka každá žena starostlivo vyberá. Vetrovka musí nie len dobre vyzerať, ale v mínusových teplotách aj príjemne zahriať. Na trhu je široká paleta búnd v rôznych strihoch od krátkych až po kolená. Okrem strihu by mala spĺňať aj viaceré kritériá. Viete si správne vybrať?

Čitať viac…

Snowboardová bunda ukazuje váš štýl

Snowboardista musí byť neprehliadnuteľný! Pri snowboardingu nie je dôležité len kvalitné vybavenie či doska. Musíte si vedieť nakombinovať aj správne oblečenie. Snowboarding je typický štýlom obliekania, ktorý by ste mali spoznať na kilometre. Je voľný, pohodlný, pohodový a účelný. Ako na to?

Čitať viac…

Ako sa nezblázniť z vianočných nákupov

Prvú vianočnú reklamu si videl, keď si ešte behal vonku v mikine. „Last Christmas“ počuješ z rádia stále častejšie. Svojej manke si už stihol vyjesť všetky perníky a ona chúďa musí piecť odznova. Ale darčeky pre svojich milovaných stále nemáš?

Čitať viac…

Ako to robí najekologickejšia továreň sveta na výrobu boardov, Mervin Manufacturing?

Mervin Manufakturing je lídrom v oblasti dizajnu a produkcie snowboardových a skateboardových produktov vyrobených v USA ľuďmi, ktorí na nich skutočne jazdia. Mervin vyrába snowboardy, skateboardy, lyže a viazania značiek LIB Technologies, GNU a Roxy.

Čitať viac…

Privítajte zimu so zateplenými teniskami

Majte nohy ako vo vatičke. Zima už nekompromisne klope na dvere, preto ak ste si do dnes nezadovážili vhodne topánky na zimu, teraz je ten správny čas. Pre vaše nohy, ktoré vás nosia celý deň, sú tou správnou voľbou zateplené tenisky. Vykročte preto do zimy v správnych topánkach.

Čitať viac…

SNOW FILM FEST 2016 odštartoval svoju „tour“. Kde všade ho môžeš zažiť a čo všetko na teba čaká?

Celovečerné pásmo prvotriednych filmov o extrémnom lyžovaní, snowboardingu, snow-kitingu a zimnom lezení sa koná od konca októbra do začiatku decembra vo viac ako 200 mestách na Slovensku a v Českej republike. Okrem filmov sa na mnohých miestach môžeš tešiť aj na sprievodný program.

Čitať viac…

Lyžiari si o snowboardingu v roku 1985 nemysleli nič dobré

V minulosti patrilo jazdenie na snowboarde medzi poriadne extrémne a rebelské športy. Lyžiari odmietali do svojho teritória pustiť jazdcov na doske a trvalo viac ako 20 rokov, kým sa tieto dve komunity aspoň naoko uzmierili. V súčasnosti je snowboarding zaradený medzi oficiálne olympijské športy, no kým sa tak stalo, nebolo to jednoduché.

Čitať viac…

Zažite snowboardový adrenalín cez televíznu obrazovku

Tešíte sa na zimu a poriadny prašan? Ak máte už teraz chuť na jazdu po zasnežených svahoch, pozrite si zatiaľ najlepšie snowboardové videá, ktoré vám doslova zoberú dych a dodajú vám správnu dávku adrenalínu. Keď navyše patríte medzi priaznivcov skvelých snowboardových filmov, ste na správnej adrese. Pozrite si zoznam najlepších a najnovších filmov, ktoré jednoducho musíte vidieť.

Čitať viac…

Raj surferov leží v Európe, volá sa Ericeira

Mohutné pieskovcové útesy nad modrým Atlantikom, obrovské vlny, ktoré nemajú konca kraja, „seafood porn“ v lokálnych podnikoch, nové medzinárodné priateľstvá, krásna príroda a krásni ľudia - to všetko zažiješ v Ericeire. Mekka surferov, do ktorej mieri čoraz viac fajnšmekrov. Pre Európanov je to vďaka dostupnosti častokrát víkendové odskočenie si od povinností. Charizma tohto miesta spôsobí okamžité dobitie energie.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise