Blog


Ako si vybrať správny skateboard

Pokiaľ si skateboardista začiatočník a hľadáš tvoju prvú dosku, tak si rozhodne na správnom mieste. So skateboardingom máme bohaté skúsenosti, preto sme pre teba pripravili jednoduchý manuál, aby sme ti uľahčili rozhodovanie pri nákupe tvojho nového skateboardu.

Čitať viac…

Starostlivosť o obuv

Nové kožené tenisky sú jednoznačne imidžovým kúskom, ktorým budeš nejaký ten piatok ohurovať ulice. Koža, semiš či nubuk však patria medzi prírodne materiály. O tie sa musíš poctivo starať. Inak riskuješ, že tvoje nové topánky budú po pár obutiach vyzerať staro a opotrebovane.

Čitať viac…

5 rád ako si vybrať snowboard

Výber správneho snowboardu je dôležitým prvým krokom pri budovaní príjemného zážitku zo snowboardingu. Zle vybraná doska totiž na svahu dokáže spôsobiť nepríjemnosti, ktoré ťa od tohto športu môžu na čas odradiť. Preto sme pre teba pripravili rýchly manuál, ako si vybrať správnu veľkosť snowboard – u pre teba.

Čitať viac…

Štýlové tipy na vianočné darčeky

Predvianočný čas adventu je spojený s dlhými prípravami, kedy nielen ty horúčkovito rozmýšľaš o vhodných daroch pre najbližších. Preto sme pre teba pripravili niekoľko zaujímavých tipov, vďaka ktorým vyčaríš úsmev na tvári aj tým najnáročnejším príbuzným.

Čitať viac…

Element X Star Wars – globálna kolekcia inšpirovaná vesmírnou legendou

Skateboardový brand Element má rád unikátne spolupráce. Najnovšie spracovanie z ich dielne sa zameriava na oslavu Hviezdnych vojen. Práve teraz tak u nás nájdeš pulzujúcu kolekciu Element x Star Wars, ktorá dáva hold výrazným osobnostiam z fenomenálnej série o vesmírnych odyseách.

Čitať viac…

Roxy Ellie Warm – Zimná bunda s nadčasovými vlastnosťami

​​​​​​​Nájsť štýlovú zimnú bundu, ktorá bude spĺňať okrem vizuálnej aj praktickú funkciu je niekedy boj na dlhé trate. Našťastie Roxy neustále inovuje svoje produkty pre ženy. Aktuálne na trh uviedla nadčasovú bundu Roxy Ellie Warm, ktorá dokonalo naplní i najnáročnejšie požiadavky.

Čitať viac…

Najlepšie tenisky na jeseň 2021

Tenisky na jeseň sú výzva. Chladné mesiace si želajú cool topánky, ktoré sa budú hodiť k svetrom, džinsom i teplákom. Kúsky na cvičenie sú od tohto trendu úplne inde. Jesenné tenisky totiž musia spĺňať funkčnosť aj módny diktát.

Čitať viac…

Temné kúsky z kolekcie DC x Black Sabbath čoskoro v predaji

Predpokladáme, že heavymetalovú legendu Black Sabbath ti nemusíme predstavovať. Temné skladby s Ozzy Osbourne v popredí sa zaryli hlboko do duše nejedného hudobného fajnšmekra. Anglická kapela ovplyvnila celé generácie natoľko, že značka DC sa s ňou rozhodla spolupracovať na rade oblečenia, doplnkov a topánok. Jedinečné kúsky z tejto spolupráce nájdeš od 31.10.2021 aj u nás.

Čitať viac…

Roxy x Cynthia Rowley

Spolupráca medzi uznávanou americkou módnou návrhárkou Cynthia Rowley a Roxy trvá už nejaký ten piatok. Za niekoľko rokov ich spoločnej kolaborácie predstavili množstvo unikátnych kolekcií. A inak tomu nie je ani v aktuálnej zimnej sezóne.

Čitať viac…

Be positive vďaka jesenným kúskom od ROXY

Cíť sa aj počas daždivých rán a kostrbatých chladných dní ako na austrálskej pláži. Aktuálna jesenná kolekcia Roxy ti totiž vyčarí úsmev na tvári, vždy keď sa ráno zobudíš. Jej kúsky sú nabité energiou slnka, kvetov a morských vĺn.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise