Príbehy produktov


Kvôli jednoduchosti všetci milujú tričká Vans

Celkový vzhľad si musí zamilovať každý. Značku Vans poznajú všetci milovníci kvalitného športového oblečenia a stelesňuje životný štýl. Už viac ako päť desaťročí je Vans lídrom v oblasti akčných športov a zostáva neoddeliteľnou súčasťou skateboardingu. Značka ponúka kompletný sortiment oblečenia, doplnkov či topánok. Tričká sú charakteristické práve jednoduchým dizajnom, ktorý ich nositelia zbožňujú.

Čitať viac…

Kto nemá Superstary, nevie, čo je dobré

Musíte ich milovať! Legendárne tenisky rokmi prešli viacerými vylepšeniami, no zachovali si tradičné prvky. Dizajnéri populárnej športovej značky však nezaspali na vavrínoch a každý rok prinesú na trh novinky. Viete, ktoré sú trendy túto sezónu?

Čitať viac…

Nadčasové tenisky adidas aj tento rok prichádzajú na trh s mnohými novinkami

Väčšinu zimných topánok by ste už pomaly mali odložiť na zimný spánok. S príchodom jari zainvestujte do nových tenisiek, v ktorých budú vaše nohy ako vo vatičke. Určite vás osloví príval noviniek troch pruhov adidas. V novej kolekcii pribudli mnohé modely bežeckých ale aj fashion tenisiek, nad ktorými sa oplatí porozmýšľať.

Čitať viac…

Tenisky NMD R2 sú to najlepšie, čo adidas ponúka!

Akoby ste na nohách nič nemali! Milovníci behu sa môžu tešiť z horúcej hitovky od adidas. Technické inovácie a odvážny streetový dizajn robia z modelu tenisiek adidas NMD neodolateľný kúsok pre športovcov a špeciálne pre bežcov, ktorí túžia po nových zážitkoch. To jednoznačne platí o novom modeli NMD R2 Primeknit. Ide o technologicky aj dizajnovo výnimočný kúsok, ktorý je na trhu momentálne najžiadanejší. Viete prečo?

Čitať viac…

Buďte trendy jedine s teniskami adidas Tubular

Členkové topánky sú v súčasnosti štýlovou záležitosťou! Tenisky adidas Tubular sa vyznačujú futuristickým výzorom a sú skutočným príkladom vrcholového dizajnu a pohodlia. Čím si získali srdcia miliónov ľudí z celého sveta?

Čitať viac…

Najlepšou voľbou na beh sú nové tenisky adidas NMD R1

Milovníci behu si prídu na svoje! Aktuálnou najnovšou hitovkou z dielne adidas sú revolučné tenisky NMD R1. Vyznačujú sa priliehavým zvrškom z elastickej sieťoviny, kultovými tromi prúžkami a penou boost, ktorá navracia energiu a zachováva ľahkosť pri každom kroku. Sú to jednoducho prepracované tenisky, vďaka ktorým môžete brázdiť nie len ulice ale aj náročnejší terén. Určite patria do kategórie must have!

Čitať viac…

Ohrejte sa v novej mikine s kapucňou

Mikiny s kapucňou v sebe skrývajú oveľa viac, ako sa na prvý pohľad zdá. Sú veľmi obľúbeným celoročným oblečením aj kvôli tomu, že sa výborne hodia k rifliam, teplákom, ale aj napríklad k otepleným nohaviciam. Veľmi populárnymi sa stali hlavne vďaka svojmu pohodlnému strihu a designu. Predávajú sa v rôznych strihoch a s rôznym zapínaním, čo vám umožňuje vybrať si práve takú, ktorá dokonale odzrkadľuje váš štýl. Mikiny jednoducho nikdy nevyjdú z módy.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise