Príbehy produktov


Ako vybrať vhodnú obuv na basketbal?

Ak basket miluješ, tak vieš, že v ňom víťazí ten najrýchlejší. Behanie, skákanie a otáčanie do všetkých smerov však dá tvojím nohám poriadne zabrať. Preto sú kvalitné basketbalové topánky základom úspechu, ale aj prevenciou...

Čitať viac…

Najväčšia ponuka DC Shoes na Slovensku: Zvládneš si vybrať?

Spoločnosť DC Shoes patrí k najostrieľanejším značkám v skate a snow svete. Chceš sa o tejto značke dozvedieť niečo viac? Mal by si čítať ďalej...

Čitať viac…

Adidas Terrex pre každého správneho turistu

Adidas Terrex v oblasti turistickej obuvi nemajú konkurenta. Dokazujú to oslavné ódy tisícky spokojných nositeľov týchto unikátnych topánok. Okrem ľahkosti, priľnavosti a trakcie na nich oceníš najmä priedušnú membránu GORE-TEX. Vďaka nej tak už nemusíš...

Čitať viac…

Tenisky Nike Air Max sú vytvorené špeciálne pre naše nožičky

Každý človek, ktorí túži po pohodlnej obuvi rád siahne po kvalitných teniskách. Tie musia byť navyše trendy, štýlové a niečím zaujímavé. Tenisky Nike Air Max zaručia vaším nohám maximálne pohodlie. Výrobcovia chceli chrániť Vaše chodidlá, a preto vymysleli air bublinu na päte, ktorá poskytuje pri nosení vysoký komfort.

Čitať viac…

Ako vybrať veľkosť CONVERSE tenisiek

Tenisky Converse boli pôvodne navrhnuté pre basketbal a do povedomia verejnosti ich dostala vtedajšia hviezda tohto športu Charles „Chuck“ Taylor. Ten pracoval podobne ako iné veľké značky so športovou obuvou. Svoj model neustále vylepšoval, aby v nich mohol dosahovať maximálny výkon, no zároveň chcel, aby ...

Čitať viac…

3 Dôvody, prečo si kúpiť tenisky slip-on

Mokasíny, plátenky či espadrilky sú trendy topánky, ktoré sa tešia obľube už mnoho sezón. Zbierku nazúvacej teda slip-on obuvi uzatvárajú slip-on tenisky, ktoré v sebe nesú ducha ulice i ležérnosti zároveň. Ich veľký come-back majú na svedomí ponožkové tenisky Speed od Balenciaga. Tie dokonca módny magazín Vogue označil za topánky roku 2017. Odvtedy sa produkcia slip-on obuvi rozrástla do enormných rozmerov, takže ak ešte tento skvelý pár tenisiek nemáš doma, čítaj ďalej. Pripravili sme pre teba 3 dôvody, prečo by si tak mal hneď urobiť.

Čitať viac…

Rýchly sprievodca ako postupovať pri výbere mikiny

Mikina dokáže veľa. S kapucňou i bez nej rozpráva svetu príbeh o tvojich módnych preferenciách. S obľubou ju nosia influenceri, herci i športovci. My fičíme na street style vychytávkach a tie sú mikinami priam premnožené. Takže, či si už milovník uniformity alebo výstrednosti, musíš vedieť ako postupovať pri výbere mikiny.

Čitať viac…

Novinky v prémiovej streetwear kolekcii ADIDAS SHMOOFOIL rozprúdia krv v žilách

Unisex kolekcia Adidas Shmoofoil Heavyweight spája pohlavia, ekológiu i ducha legendárneho skejtera Marka Gonzalesa. Nadčasové mikiny, kraťasy či coolove slide šľapky ťa nenechajú chladným nielen pri pohľade na nich, ale ešte viac rozprúdia tvoju krv v žilách, keď v nich vkročíš na ulicu.

Čitať viac…

Unikátny brand Anwar Carrots sa predstavil v najnovšej kolekcii DC X CARROTS

DC túto sezónu stavila na mrkvu. Teda presnejšie na spoluprácu s inšpiratívnou americkou značkou Anwar Carrots, ktorá svoje streetwear umenie preniesla do unikátnych tenisiek DC x Carrots Lynx OG, DC x Carrots Manteca ako aj ďalších skvelých kúskov v rámci rady oblečenia DC x Carrots.

Čitať viac…

Ako si vybrať turistickú obuv

Turistická obuv by ťa mala podržať kamkoľvek sa pohneš. Ideálne topánky do hôr odzrkadľujú podmienky, v ktorých budeš podnikať väčšinu svojich expedícii. Preto sme pre teba pripravili rýchly manuál ako vybrať turistickú obuv, aby si sa vyvaroval nechcených zranení a otlakov.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise