Blog


Board Paradise ti predstavuje THRASHER – merch, ktorý ovládol mainstream

Ukáž kamošom, že práve ty si ten trendsetter, ktorý diktuje, čo na seba hodí Jožo od susedov. Ak patríš medzi ľudí, ktorí milujú vyčnievať z davu a neboja sa „byť iný“, kúsok THRASHER je to, čo musíš mať aj ty!

Čitať viac…

Narveš do nich všetko, od notebooku po čivavu. Tieto batohy jednoducho využiješ všade.

Športový batoh je must-have pre každého aktívneho tínedžera. Je fuk, či skejtuješ alebo nie, kvalitné batohy od outdoorových firiem majú toľko výhod, že ich kvalitu oceníš všade. Vykašli sa na rôzne noname šmejdy za pár eur, ktoré sa trhajú už len keď sa na ne krivo pozrieš. Tieto značky majú kúsky, ktoré vydržia roky.

Čitať viac…

Muž, ktorý vie lietať

Kto by to bol povedal, že z chlapca, ktorý sa narodil s ťažkou srdcovou vadou – Fallotovým syndrómom, sa raz stane jeden z naúspešnejších športovcov histórie? Jeho charakteristickou črtou je hustá červená hriva, ktorá mu veje vo vetre kolorádskych hôr. Už viete, o kom je reč?

Čitať viac…

VIBE Fest 2018 začína tento rok 23. februára v Trenčíne

Už 23.2.2018 budeme všetci na jednej vlne! Ak ešte nemáš plány na piatok 23. feburára, kúp si lístky ešte dnes a príď to odapáliť do Expo Centra v Trenčíne na tohtoročný Vibes Fest. Okrem množstva umelcov sa predstavia aj legendy ako Pil C, Supa alebo EGO, ktorý predstaví svoj dlhoočakávaný debutový album PRECEDENS, na ktorý sa čakalo neskutočných 8 rokov. Úplne prvý koncert na Slovensku s albumom PRECEDENS predstaví práve na VIBE Feste

Čitať viac…

Špičkové modely SNB nohavíc od DC vydržia takmer čokoľvek

Máš super snowboardové nohavice, no aj tak ti je na svahu zima? Tak to asi nemáš DC. Nejazdi s omrznutými kolenami a hoď sa do pohody s týmito kúskami. Čo z toho, že máš super dosku, keď už po hodine jazdenia máš pocit, že ti stehná obrástli cencúle a kvôli prechladnutiu sa na ňu zas dlhý čas nepostavíš?

Čitať viac…

Hoď na seba niečo funkčné alebo keď len fleece nestačí

Funkčné oblečenie má výhody, ktoré nemusí byť na prvý pohľad vidno. V začiatkoch bývalo označované aj termínom termoprádlo, keďže tieto vlastnosti boli doménou špeciálneho spodného prádla, no to už dávno neplatí. Mrkni sa s nami, prečo je potrebné pri výbere oblečenia pozerať nielen na cenu, ale aj na jeho vlastnosti.

Čitať viac…

11. ročník Big Air v meste Kremnica sa uskutoční 9. februára 2018

11. ročník podujatia Big Air vmeste sa uskutoční 9.-10.2018 na Štefánikovom námestí v Kreminci. SNOWBOARDING | FREESKIING | KONCERTY | DETSKÁ ZÓNA | SKVELÉ JEDLO | NAJLEPŠIE DRINKY | AFTERPARTY | SNEH Najbližšia edícia stále jedinečného športovo-zábavného festivalu Big Air v meste má pre divákov a jazdcov pripravený opäť skvelý program a niekoľko noviniek a vylepšení. Poznačte si víkend 9.-10. FEBRUÁR 2018 a čekujte aktuálne informácie tu a na www.bavm.sk.

Čitať viac…

Ako vznikajú kultovky alebo čo ste možno nevedeli o značkách ako Vans, Converse alebo Nike

Každý rok vychádza prestížny rebríček stovky najhodnotnejších značiek na svete. Na top miestach sa neúnavne umiestňuje Apple, Google, Microsoft, Coca Cola, Amazon, McDonald’s a ďalšie „love brandy“. Okrem toho, že sa ich hodnota ráta v 9 ciferných číslach, majú ešte niečo spoločné. Sú to „kultovky“, ktoré každý pozná a miluje.... A aké kultovky zbožňujeme my?

Čitať viac…

Nové horúce modely Adidas. Nežné objatie pre vaše nohy

Či si bežec alebo len máš rád športový štýl, máme pre teba to pravé. Nové modely Adidas kombinujú to najlepšie z pôvodných modelov s aktuálnymi technológiami. Výsledkom je obuv, ktorá v športovom štýle ťažko hľadá konkurenciu. Máme pre vás dva dámske a dva pánske modely. A keďže dámy majú prednosť, začneme kúskami pre ne.

Čitať viac…

Už tento víkend sa uskutoční 8. ročník Zuberskej Foršty

Dňa 3. februára 2018 sa uskutoční už 8. ročník freestylového podujatia Zuberská Foršta. Na štart sa postavia najlepší freestyle jazdci na Slovensku a budú bojovať o cenné body v slovenskom pohári v kategórii snowboard aj freeski. O zábavu na svahu sa postará DJ Apko. Pre divákov je pripravená aj bohatá tombola od našich sponzorov. Večer sa o dobrú náladu postará Chiki liki tu a spolu s DJ's Littva Ludko Snowak a Ero v sále v Habovke.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise