Blog


Nechajte sa hýčkať novou kolekciou od Adidas

Dosť bolo zimy! Tvorcovia novej kolekcie adidas sa inšpirovali kvetmi, slnkom, ostrovom Bali, či prírodou. Je pestrá, veselá a z každého kusu oblečenia robí umelecké dielo. Šport a umenie spoločne tvoria prepracovanú kolekciu, ktorá vás zaujme už na prvý pohľad. Aj tento rok sa tvorcovia sústredili na akčných ľudí, ktorí ani pri športovaní a tréningu nechcú nič ubrať na svojom štýle a neboja sa ho prejaviť

Čitať viac…

Najlepšou voľbou na beh sú nové tenisky adidas NMD R1

Milovníci behu si prídu na svoje! Aktuálnou najnovšou hitovkou z dielne adidas sú revolučné tenisky NMD R1. Vyznačujú sa priliehavým zvrškom z elastickej sieťoviny, kultovými tromi prúžkami a penou boost, ktorá navracia energiu a zachováva ľahkosť pri každom kroku. Sú to jednoducho prepracované tenisky, vďaka ktorým môžete brázdiť nie len ulice ale aj náročnejší terén. Určite patria do kategórie must have!

Čitať viac…

Vybavte sa na jarné prázdniny

Čo nevidieť budú mať školáci vytúžené jarné prázdniny, ktoré trvajú deväť dní. Je to vhodný čas na relax, turistiku, návštevu pamiatok alebo lyžovačku. Ak spolu cestuje celá rodina, nesmie sa zabudnúť na nič dôležité. Viete, čo je nevyhnutné zabaliť a čo pokojne môže ostať doma? Svetre, vetrovky, kombinézy sú objemné, a to sme ešte nespomenuli lyžiarske vybavenie. Ako sa teda zbaliť čo najšikovnejšie?

Čitať viac…

Technické mikiny

Príjemne zahrejú! To je cieľom technických mikín, ktoré okrem udržiavania tepla aj skvelo odvádzajú pot a sú príjemné na dotyk. Zamilujete si ich pre ich viac účelovosť. Mali by byť neoddeliteľnou súčasťou šatníka každého správneho športovca.

Čitať viac…

Nájdite si snowboardové nohavice vhodné na všetky zimné radovánky

Štýlové, trendy, jedinečné. Presne také by mali byť vaše snowboardové nohavice, vďaka ktorým na svahu určite zažiarite. Ak milujete snowboarding, tak určite viete, že tento šport nie je len o spôsobe jazdenia, ale neodmysliteľne k nemu patrí aj štýl obliekania. Vybrať si správne nohavice je hotová veda. Viete, na čo nesmiete pri výbere zabudnúť?

Čitať viac…

Ohrejte sa v novej mikine s kapucňou

Mikiny s kapucňou v sebe skrývajú oveľa viac, ako sa na prvý pohľad zdá. Sú veľmi obľúbeným celoročným oblečením aj kvôli tomu, že sa výborne hodia k rifliam, teplákom, ale aj napríklad k otepleným nohaviciam. Veľmi populárnymi sa stali hlavne vďaka svojmu pohodlnému strihu a designu. Predávajú sa v rôznych strihoch a s rôznym zapínaním, čo vám umožňuje vybrať si práve takú, ktorá dokonale odzrkadľuje váš štýl. Mikiny jednoducho nikdy nevyjdú z módy.

Čitať viac…

Doplnky, ktoré vám na lyžovačke nesmú chýbať

Na svahu musíte byť tip-top. Popri povinnej výbave každého lyžiara či snowboardistu nesmiete zabúdať aj na doplnky, ktoré vám športovanie oveľa viac spríjemnia. Ide o veci, ktoré si možno ani neuvedomujete, no sú mimoriadne dôležité. Myslite na ochranné lyžiarske okuliare, prilby, nákrčníky a rukavice. Obaly na lyže a vaky na snowboardy uľahčia prenos lyžiarskej výstroje. Bez týchto vecí na lyžovačku ani ísť nemôžete.

Čitať viac…

Chráňte si to najcennejšie. Na svah jedine s okuliarmi Oakley

Dokonalá ochrana zraku. To sú snowboardové okuliare Oakley. Zabezpečujú bezkonkurenčné videnie v akomkoľvek počasí. Na trhu je široký výber farieb a sú dobre kombinovateľné s akoukoľvek helmou. Tieto okuliare disponujú toľkými vlastnosťami, že si ich už nikdy nebudete chcieť zložiť z hlavy. Pri jazde na svahu ich jednoducho musíte mať.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise