Blog


Vynovte si šatník na leto s Quiksilver

Quiksilver je značka skvelého oblečenia a doplnkov pre milovníkov letných športov, predovšetkým pre surférov a skejterov. Známy producent športových handier nezaspal na vavrínoch ani túto sezónu. Na trh priniesli zbrusu novú kolekciu, ktorú využijete pri slnečnom počasí. Na svoje si príde naozaj každý! Do šatníka si zadovážte nové kraťasy, plavky ale aj žabky. Ešte nie ste vybavení na leto? Tak šup nakupovať!

Čitať viac…

Oblečko Adidas EQT je presne to, čo hľadáte

Dokonalé spojenie športu a umenia, to je ponuka športového oblečenia Adidas EQT. Odkedy však EQT existuje?

Čitať viac…

Lepšie už ani nemôžu byť! Predstavujeme tenisky Converse Chuck Taylor II

Fanúšikova Conversiek pozor! Na trhu sú tenisky Converse Chuck Taylor II. Ide o vylepšené klasické Conversky, ktoré majú úplne vynovenú podrážku ako aj vložku. Teniska bola vylepšená z hľadiska pohodlia pri nosení, ale ponúka známy vzhľad klasiky. Chuck Taylor II je revolúcia, na ktorú čakali milióny ľudí po celom svete!

Čitať viac…

Quiksilver a Roxy Pro Gold Coast má svojich víťazov

Owen Wright a Stephanie Gilmore vyhrali prvé preteky World Surf League Championship Tour, Quiksilver a Roxy Pro Gold Coast, ktoré sa konali v najznámejšom surfovom spote Snapper Rock.

Čitať viac…

Privítajte jar s novým trendy kúskom do šatníka

Tenisky New Balance sú jedny z najpopulárnejších športových topánok za posledných desať rokov a nie je ťažké pochopiť prečo. Originálne tenisky s retro dizajnom majú pôvodnú siluetu, využívajú kvalitný materiál a zaručujú skvelé odpruženie. Za roky svojej existencie sa stali kultovou záležitosťou nie len športovcov, ale aj pre ľudí, ktorí milujú pohodlné športové topánky. Teraz je ten správny čas kúpiť si do zbierky nový pár tenisiek.

Čitať viac…

Kvôli jednoduchosti všetci milujú tričká Vans

Celkový vzhľad si musí zamilovať každý. Značku Vans poznajú všetci milovníci kvalitného športového oblečenia a stelesňuje životný štýl. Už viac ako päť desaťročí je Vans lídrom v oblasti akčných športov a zostáva neoddeliteľnou súčasťou skateboardingu. Značka ponúka kompletný sortiment oblečenia, doplnkov či topánok. Tričká sú charakteristické práve jednoduchým dizajnom, ktorý ich nositelia zbožňujú.

Čitať viac…

Kto nemá Superstary, nevie, čo je dobré

Musíte ich milovať! Legendárne tenisky rokmi prešli viacerými vylepšeniami, no zachovali si tradičné prvky. Dizajnéri populárnej športovej značky však nezaspali na vavrínoch a každý rok prinesú na trh novinky. Viete, ktoré sú trendy túto sezónu?

Čitať viac…

Nadčasové tenisky adidas aj tento rok prichádzajú na trh s mnohými novinkami

Väčšinu zimných topánok by ste už pomaly mali odložiť na zimný spánok. S príchodom jari zainvestujte do nových tenisiek, v ktorých budú vaše nohy ako vo vatičke. Určite vás osloví príval noviniek troch pruhov adidas. V novej kolekcii pribudli mnohé modely bežeckých ale aj fashion tenisiek, nad ktorými sa oplatí porozmýšľať.

Čitať viac…

Tenisky NMD R2 sú to najlepšie, čo adidas ponúka!

Akoby ste na nohách nič nemali! Milovníci behu sa môžu tešiť z horúcej hitovky od adidas. Technické inovácie a odvážny streetový dizajn robia z modelu tenisiek adidas NMD neodolateľný kúsok pre športovcov a špeciálne pre bežcov, ktorí túžia po nových zážitkoch. To jednoznačne platí o novom modeli NMD R2 Primeknit. Ide o technologicky aj dizajnovo výnimočný kúsok, ktorý je na trhu momentálne najžiadanejší. Viete prečo?

Čitať viac…

Buďte trendy jedine s teniskami adidas Tubular

Členkové topánky sú v súčasnosti štýlovou záležitosťou! Tenisky adidas Tubular sa vyznačujú futuristickým výzorom a sú skutočným príkladom vrcholového dizajnu a pohodlia. Čím si získali srdcia miliónov ľudí z celého sveta?

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise