Zaujímavosti


Ako prať plavky, aby držali tvar a nevybledli

Nájsť dobre a lichotivo padnúce plavky je niekedy nadľudský výkon. Ak však patríš k tým pár vyvoleným, ktorí už majú svoj perfektný plážový kúsok v skrini, tak vedz, že od teraz sa musíš o plavky naučiť starať.

Čitať viac…

Čo sú to sneakers alebo aký je rozdiel medzi teniskami a topánkami

Nie všetky tenisky sú určené na šport. Veľa topánok tohto druhu v sebe síce nesie ducha ulice, no pravé sneakers sa okrem streetstyle imidžu zameriavajú aj na iné vlastnosti. Teraz ti vysvetlíme základné rozdiely medzi teniskami sneakers a ostatnými druhmi topánok.

Čitať viac…

Adidas sa zrodil v práčovni

Začali v práčovni a dobili svet. Aj takto by sa dal opísať príbeh úspešnej nemeckej značky Adidas. Za každým veľkolepým triumfom sa však skrývajú roky driny, odhodlania a sebazaprenia. Adidas Superstar, Adidas Team Court či Adidas Stripe sú ikonické pojmy nielen v športovom priemysle. A pre ich nadčasový dizajn, kvalitné spracovanie a street vibe na nich nedáme dopustiť ani my.

Čitať viac…

ELLESSE značka s históriou

Značku oblečenia Ellesse milujú instaikony aj športovci. Legendárny brand si tak za viac ako 60-ročnú históriu vybudoval silnú fanúšikovskú základňu. Podarilo sa mu to vďaka unikátnemu spojeniu dvoch úplne odlišných športov pretkaných s duchom ulice.

Čitať viac…

Ako vyčistiť biele látkové tenisky

Biele látkové Conversy, Jordans či Adidasy sú nadčasovým kúskom, ktoré každú letnú sezónu dodajú ten správny vibe akémukoľvek streetstyle outfitu. Problém však nastane, keď sa na nich objavia škaredé žlté a čierne škvrny. Pranie v práčke je v tomto prípade jedna z najhorších možností, preto sa teraz pozrieme na to ako vyčistiť biele látkové tenisky bez ničivých následkov.

Čitať viac…

Ako kombinovať oblečenie

Buď sám sebou a ukáž svetu, čo je v tebe v oblečení, ktoré reprezentuje tvoje pravé JA. To, čo máš na sebe, veľa prezrádza o tvojom vnútornom nastavení a životných preferenciách. Preto by si mal vedieť ako kombinovať oblečenie, aby si sa vždy cítil ako ryba vo vode.

Čitať viac…

Ako vybrať slnečné okuliare

Skvelo sediace slnečné okuliare dokážu okamžite pozdvihnúť tvoj vzhľad na maximum. A to aj v prípade, že máš na sebe len tričko a tepláky. No tajomstvo slnečných okuliarov sa okrem dizajnu ukrýva aj v ich funkčných vlastnostiach. Preto ti teraz prezradíme, ako zistíš ktoré sú pre teba tie správne.

Čitať viac…

Ako prať zimnú bundu

Poriadna a funkčná zimná bunda je jednou z najlepších investícii do zimného šatníka. Vďaka jej prepracovanému jadru a špeciálnej úprave ťa ochráni pred treskúcou zimou, snehom a mrazom. Navyše s tebou rada prežije až niekoľko sezón, no len v prípade, ak sa o ňu budeš náležite starať. Pripravili sme preto pre teba rýchly manuál, ako prať zimné bundy bez nechceného poškodenia.

Čitať viac…

Ako vyčistiť semišové topánky

Street style je nabitý topánkami s prímesou semišu. Fičia na ňom dizajnéri v Nike i Vans či iné cool brandy. Tento špecifický kožený materiál má totiž štýl a ponúka príjemný komfort. Na druhej strane je však náchylný do seba vsiaknuť všetko, čo ho na ulici postretne. Preto sme pre teba pripravili rýchleho sprievodcu ako vyčistiť semišové topánky a vrátiť im zamatovú hebkosť.

Čitať viac…

Starostlivosť o obuv

Nové kožené tenisky sú jednoznačne imidžovým kúskom, ktorým budeš nejaký ten piatok ohurovať ulice. Koža, semiš či nubuk však patria medzi prírodne materiály. O tie sa musíš poctivo starať. Inak riskuješ, že tvoje nové topánky budú po pár obutiach vyzerať staro a opotrebovane.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise