Blog


SNOW FILM FEST 2016 odštartoval svoju „tour“. Kde všade ho môžeš zažiť a čo všetko na teba čaká?

Celovečerné pásmo prvotriednych filmov o extrémnom lyžovaní, snowboardingu, snow-kitingu a zimnom lezení sa koná od konca októbra do začiatku decembra vo viac ako 200 mestách na Slovensku a v Českej republike. Okrem filmov sa na mnohých miestach môžeš tešiť aj na sprievodný program.

Čitať viac…

Lyžiari si o snowboardingu v roku 1985 nemysleli nič dobré

V minulosti patrilo jazdenie na snowboarde medzi poriadne extrémne a rebelské športy. Lyžiari odmietali do svojho teritória pustiť jazdcov na doske a trvalo viac ako 20 rokov, kým sa tieto dve komunity aspoň naoko uzmierili. V súčasnosti je snowboarding zaradený medzi oficiálne olympijské športy, no kým sa tak stalo, nebolo to jednoduché.

Čitať viac…

Zažite snowboardový adrenalín cez televíznu obrazovku

Tešíte sa na zimu a poriadny prašan? Ak máte už teraz chuť na jazdu po zasnežených svahoch, pozrite si zatiaľ najlepšie snowboardové videá, ktoré vám doslova zoberú dych a dodajú vám správnu dávku adrenalínu. Keď navyše patríte medzi priaznivcov skvelých snowboardových filmov, ste na správnej adrese. Pozrite si zoznam najlepších a najnovších filmov, ktoré jednoducho musíte vidieť.

Čitať viac…

Raj surferov leží v Európe, volá sa Ericeira

Mohutné pieskovcové útesy nad modrým Atlantikom, obrovské vlny, ktoré nemajú konca kraja, „seafood porn“ v lokálnych podnikoch, nové medzinárodné priateľstvá, krásna príroda a krásni ľudia - to všetko zažiješ v Ericeire. Mekka surferov, do ktorej mieri čoraz viac fajnšmekrov. Pre Európanov je to vďaka dostupnosti častokrát víkendové odskočenie si od povinností. Charizma tohto miesta spôsobí okamžité dobitie energie.

Čitať viac…

Vedeli ste, že sa dá jazdiť na sklenenom či dokonca 3D snowboarde?

Aj keď milujete rôzne technické vychytávky, takéto snowboardy ste ešte nevideli! Snowboardový nadšenec a hlavná hviezda online show Every Third Thursday - Dave Lee už niekoľko rokov hľadá spôsoby, ako z najrôznejších materiálov vytvoriť funkčný snowboard a za ich tvorbou cestuje po celom svete. Tieto videá majú milióny sledovateľov a jeho nápady sú vážne neuveriteľné. Videli ste už niekedy board zo skla, z Lega, mincí, či vytlačený na 3D tlačiarni?

Čitať viac…

Pripravte sa na sezónu a užívajte si zimu v teplých a kvalitných bundách

Dôležitou súčasťou zimného outdorového oblečenia je kvalitná bunda. Ak patríte medzi športovcov, ktorí milujú zimné športy, bunda je alfou omegou vášho odevu. Správny výber vetrovky oceníte hlavne vo chvíli, keď vám na svahu nebude priať počasie. Preto je veľmi dôležité zvoliť si bundu s ochrannou vrstvou. To, aká je nepremokavá, vám prezradí hodnota vodného stĺpca. Viete, čo táto hodnota znamená?

Čitať viac…

Maximálne pohodlie pre vaše nohy predstavujú DC tenisky

Kúpa kvalitných topánok nie je záležitosťou niekoľkých minút. Vybrať si správne tenisky je hotová veda. Obľúbená skejtová značka DC vyrába vysoko kvalitné tenisky, ktoré sú presne to, čo hľadáte. Už niekoľko generácií mladých ľudí si tieto tenisky obľúbilo natoľko, že nenosia nič iné. Navyše celkový vzhľad tenisiek DC si musí zamilovať každý. Viete, prečo sú také skvelé?

Čitať viac…

Vyrazte do ulíc v kultovej šiltovke New Era

Šiltovky nepatria len na hlavu adolescentov či skejterov a už vonkoncom ich nenosia iba reperi. Štýlovú šiltovku si na hlavu môže dať ktokoľvek bez obmedzenia veku či pohlavia. Dokonca, ak ju doladíte so zvyšným oblečením, môže byť aj skvelým módnym doplnkom. Presne to platí o kultových šiltovkách New Era.

Čitať viac…

Pripravené na zimnú sezónu, dámy? Tohtoročná kolekcia od Roxy je záruka maximálnej spokojnosti

#ROXY aj tento rok prichádza so skvelou zimnou kolekciou. Inováciami posunula snow fashion opäť o level vyššie, a preto s prvým prašanom si môžete aj vy užiť ten pocit štýlu s technológiami nabitými kúskami, ktoré máte na sebe. V novej kolekcii od Roxy sa budete cítiť teplejšie, suchšie a hlavne chránené od všetkých poveternostných podmienok.

Čitať viac…

Nike Air Huarache. Fenomén všetkých čias, ktorý jednoducho musíte mať

Nike Air Huarache stelesňujú naozajstnú klasiku a bežeckú obuv v jednom. V roku 1991 spoločnosť Nike nadviazala na triumfálny úspech tenisiek Air Max a priviedla na svetlo sveta ďalší model, Nike Air Huarache.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise