Blog


Najlepšie tenisky na jeseň 2021

Tenisky na jeseň sú výzva. Chladné mesiace si želajú cool topánky, ktoré sa budú hodiť k svetrom, džinsom i teplákom. Kúsky na cvičenie sú od tohto trendu úplne inde. Jesenné tenisky totiž musia spĺňať funkčnosť aj módny diktát.

Čitať viac…

Temné kúsky z kolekcie DC x Black Sabbath čoskoro v predaji

Predpokladáme, že heavymetalovú legendu Black Sabbath ti nemusíme predstavovať. Temné skladby s Ozzy Osbourne v popredí sa zaryli hlboko do duše nejedného hudobného fajnšmekra. Anglická kapela ovplyvnila celé generácie natoľko, že značka DC sa s ňou rozhodla spolupracovať na rade oblečenia, doplnkov a topánok. Jedinečné kúsky z tejto spolupráce nájdeš od 31.10.2021 aj u nás.

Čitať viac…

Roxy x Cynthia Rowley

Spolupráca medzi uznávanou americkou módnou návrhárkou Cynthia Rowley a Roxy trvá už nejaký ten piatok. Za niekoľko rokov ich spoločnej kolaborácie predstavili množstvo unikátnych kolekcií. A inak tomu nie je ani v aktuálnej zimnej sezóne.

Čitať viac…

Be positive vďaka jesenným kúskom od ROXY

Cíť sa aj počas daždivých rán a kostrbatých chladných dní ako na austrálskej pláži. Aktuálna jesenná kolekcia Roxy ti totiž vyčarí úsmev na tvári, vždy keď sa ráno zobudíš. Jej kúsky sú nabité energiou slnka, kvetov a morských vĺn.

Čitať viac…

Jesenné novinky od Quiksilver

Nevieme ako teba, ale nás jeseň jej rýchlym nástupom zaskočila. Zima sa pýta o slovo a my sa nevieme dočkať, kedy ti predstavíme vymakané kúsky od Quiksilveru. Všetky vychytávky už máme vyskúšané, takže ak sa chceš najbližšie mesiace cítiť cool, jednoznačne zalov vo vodách, ktorým je už roky verný i Travis Rice.

Čitať viac…

Brázdi jesenné ulice na namakanom skate od nás.

​​​​​​​Máš rád napätie a extrémne výzvy? Si tak trochu dušou umelec a miluješ ulicu? Tak potom si zaručene už niekedy privoňal k skateboardingu. Či už si skúsený skater alebo na svoju premiéru stále čakáš, namakanú dosku na jesenné brázdenie ulíc nájdeš jedine v našej aktuálnej ponuke.

Čitať viac…

DC x BASQUIAT prináša jedinečné kúsky s umeleckým nádychom

V rámci street style sme si už zvykli na zaujímavé kooperácie značiek s poprednými športovcami či umelcami, ktorí svojou prácou ovplyvnili rôzne subkultúry. Aktuálne novinky od DC však prinášajú spoluprácu trochu z iného súdka. DC x Basquiat totiž oslavuje dielo skvelého výtvarníka 33 rokov po jeho smrti.

Čitať viac…

Back to school vo veľkom štýle

Škola začína už o niekoľko dní, takže je na čase dať zbohom bezstarostným radovánkam a upriamiť pozornosť na plánovanie tvojich aktuálnych school outfitov. Jasné, vieme, že tento rok to môže opäť veľmi ľahko vyzerať inak, no i ZOOM potrebuje vhodný look. My ti preto ponúkame malú ochutnávku street style trendov, ktoré sa jednoducho kombinujú a ešte lepšie nosia.

Čitať viac…

Umocni tvoj street vibe s novými značkami

Nové značky, ktoré ešte viac umocnia tvoj street vibe zakotvili v našom shope. Austrálska klasika Billabong, skateboardová hviezda Element Skateboards a brand milujúci protiklady RVCA sú nadčasové, kvalitné a originálne.

Čitať viac…

Žiarivé momenty skateboardingu pod olympijskými kruhmi

Dokonalé triky na doskách ovládli Tokio! Skateboarding ako jeden z piatich nových olympijských športov ponúkol divákom niekoľko žiarivých momentov a nenechal ani jedného z nich sedieť na stoličke. Znamenité kúsky mladých skaterov sa tak bez pochýb zapíšu do histórie hier.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise